Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών"

Ήταν Απρίλης του 2014 και η Κατερίνα Ακριβοπούλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, δηλώνει:
"Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών", ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο, η δημοσιογράφος, κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγω γνώσεως» όπως είπε.

ΑΝ...

Αν ισχύει η παρακάτω δήλωση μπορούμε να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο την άνοδο των ΝΑΖΙ από το 2012, την συνεργασία τους με την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον Ελληνικό Στρατό!


Αν ισχύει η παρακάτω δήλωση μπορούμε να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο την Ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στην ΧΑ και οι κοινές τους εθνικιστικές-μιλιταριστικές φιέστες!

Αν ισχύει η παρακάτω δήλωση μπορούμε να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: 

Αν ισχύει η παρακάτω δήλωση, ποιος είναι ο ρόλος της ΕΥΠ, ποιος είναι ο εχθρός που παρακολουθούν, καταγράφουν, στήνουν προβοκάτσιες και εναντίον του στέλνουν τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής που κατασκεύασαν.
Αν ισχύει η παρακάτω δήλωση, πως είναι δυνατόν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή ΣΥΡΙΖΑ που κράτησαν αυτή την στάση απέναντι στους ΝΑΖΙ και κυρίως απέναντι στον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό, να μας καλούν να συγκροτήσουμε "Εθνικό Μέτωπο" για να Υπερασπίσουμε τα "Εθνικά Δίκαια" τους, τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα που περιμένουν να μετατρέψουν σε κέρδος Λάτσης και Βαρδινογιάννης;
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 



Με τι δήλωση αυτή δεν ασχολήθηκε ούτε ο Εισαγγελέας, ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι ΝΑΖΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου