Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ!

Αδίστακτα βύσματα οι στρατιώτες στους Φούρνους, χώσιμο, τρομοκρατία από τα Στελέχη και τη Διοίκηση!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ!
Είμαστε φαντάροι που υπηρετούμε στο Τ.Ε. Άγιου Κήρυκου Ικαρίας και η κατάσταση εδώ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Υπερφόρτωση υπηρεσιών σε μία υποστελεχωμένη μονάδα, ρουσφέτια σε βύσματα και διακρίσεις μεταξύ των φαντάρων, υποτιμητική συμπεριφορά, αυθαιρεσίες και απειλές από στελέχη και διοικητή! 

Συγκεκριμένα:
Ξεπερνούμε κατά πολύ το προβλεπόμενο μέγιστο όριο των 19 υπηρεσιών ανά μήνα με αποτέλεσμα να μας τρώνε εξόδους και διανυκτερεύσεις και πεθαίνουμε από την εξάντληση! Συγκεκριμένα βγαίνει μία εξοδος στον καθένα κάθε εβδομάδα, ενίοτε και σπανιότερα.
Υποστελεχωμένο το στρατόπεδο λόγω του ότι φεύγουν πολλοί με βύσμα και κατ' εξαίρεση και αυτό μοιραία φέρνει την εμπλοκή! 
Κάποιοι φαντάροι επειδή δεν υπάρχουν άτομα, έχουν μόνιμα ένα πόστο και βαράνε και υπηρεσίες!
Εξαιτίας αυτού του πράγματος η εξάντληση είναι αρκετή θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την υγεία! 
Αλλά ακόμα και όταν προστίθενται νέα άτομα στη δύναμη του στρατοπέδου φροντίζουν να μας φορτώνουν με νέες υπηρεσίες και τελικά να έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα!
Διακρίσεις μεταξύ φαντάρων, δηλαδή κάποιοι παίρνουν περισσότερες τιμητικές από κάποιους άλλους ή και καθόλου, όπως και κόψιμο τιμητικών αδειών σε άτομα που τους είχαν δοθεί!
Στο φυλάκιο των Φούρνων υπάρχουν στρατιώτες όπου κάθονται παραπάνω από δύο βδομάδες καθώς και οι ντόπιοι Φουρνιώτες πηγαίνουν κατευθείαν σε αυτό και δεν επιστρέφουν πότε στο Τ.Ε.! 
Αυτά τα άτομα έχουν αναπτύξει μια προνομιακή σχέση με Διοικητή και υποδιοικητή (δηλαδή έχουν γίνει τα τσιράκια τους και ρουφιανεύουν τους υπόλοιπους στρατιώτες...) και ασκούν επιρροή πάνω στις αποφάσεις τους!
Επίσης οι ντόπιοι Φουρνιώτες ευνοούνται σε σχέση με τους υπόλοιπους διότι όλο τον καιρό μένουν μερικές μόλις ώρες μέσα στο φυλάκιο και μετά επιστρέφουν στα σπίτια τους, ενώ τις περισσότερες φορές τα στελέχη τους αντιμετωπίζουν πολύ πιο χαλαρά σε θέματα ενδυμασίας και εμφάνισης. 
Ενίοτε άσχημη και αλαζονική συμπεριφορά από στελέχη, Συνταγματάρχη (διοικητής της Δ.Α.Ν) και από δόκιμους προς στρατιώτες λες και είναι ''ρετάλια'' και υποδεέστερα όντα χωρίς αξιοπρέπεια και εκτίμηση.
Δεν δίνονται φοιτητικές άδειες σε άτομα που θέλουν να δώσουν μαθήματα!! 
Και αν δοθούν, οι μέρες είναι ελάχιστες.
Υπάρχουν φορές που το στρατόπεδο δε βγάζει κίνηση και οι φαντάροι είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από τις τσέπες τους.
Με το πυροβολικό σώμα δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγκρισή με εμάς καθώς τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά, οι έξοδοι και οι διανυκτερεύσεις είναι πολύ περισσότερες! 
Έχουν πολύ περισσότερους στρατιώτες από εμάς και αυτό μπορεί να τους πηγαίνει και 3 έξω μία μέσα. 
Τα στελέχη εκεί είναι ελάχιστα και ο ανώτερος βαθμός είναι αυτός του Λοχαγού!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στελέχη και διοικητής προσπαθούν να επιβάλλουν στους φαντάρους τη σιωπηλή αποδοχή όλων των παραπάνω. 
Μας απειλούν ότι άμα δημοσιευθεί το οτιδήποτε ξανά θα ''αναγκαστούν να οδηγηθούν'' σε πιο ακραίες συμπεριφορές όπως η αφαίρεση κινητών!
Απαιτούμε ανθρώπινη συμπεριφορά από τη διοίκηση και τα στελέχη.
Να σταματήσουν οι διακρίσεις μεταξύ των φαντάρων.
Να δίνονται οι απαραίτητες άδειες στους φαντάρους
Να σταματήσει η απάνθρωπη υπερφόρτωση με τις υπηρεσίες, να έρθουν περισσότερα άτομα ή να αναλάβουν και τα στελέχη κάποιες από αυτές.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου