Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

3ο ΕΤΕΘ Χίου: τιμωρούν τον φαντάρο που Αρρώστησαν και έπεσε θύμα ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ της Διοίκησης;

Αυτά που συμβαίνουν στον Ελληνικό Στρατό δεν είναι μόνο Παράλογα και Απάνθρωπα.
Αποδεικνύουν ότι το Στρατιωτικό κατεστημένο κρύβεται πίσω από την "τουρκική επιθετικότητα" και απολαμβάνοντας την ΑΝΟΧΗ του Υπουργείου Άμυνας και την Προπαγάνδα των δημοσιογραφικών παπαγάλων...
Προβαίνει σε επικίνδυνες Αυθαιρεσίες που προκαλούν Μόνιμα Προβλήματα Υγείας στους φαντάρους...
Συγκαλύπτοντας τις ευθύνες των εμπλεκόμενων Στρατιωτικών.
Αυτό συνέβη και στο 3ο ΕΤΕΘ.
Αφού εξαιτίας των καψονιών αρρώστησαν το Φαντάρο και λόγω της μιλιταριστικής τους αντίληψης έθεσαν σε κίνδυνο την Υγεία και την Ζωή του...
Στην συνέχεια και προκειμένου να Συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους επιχείρησαν να τον Απομονώσουν, να στρέψουν όλο το στρατόπεδο εναντίον του γιατί δεν είναι "αρκετά άνδρας" προβαίνοντας συστηματικά σε ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ!
Για όλα αυτά είναι ενήμερη η Ιεραρχία, τόσο η ΑΣΔΕΝ όσο και το ΓΕΣ, τόσο από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όσο και από τις απελπισμένες κινήσεις της μητέρας του.
Τι έπραξαν όλοι αυτοί;
Επιχείρησαν να επιρρίψουν την ευθύνη στο φαντάρο προσφέροντας του δήθεν Ψυχολογική Υποστήριξη!!!
Δηλαδή, Αδιαφόρησαν για την Παραβατική συμπεριφορά των Αξιωματικών και θεώρησαν ότι ο συνάδελφος χρειάζεται βοήθεια Ψυχιάτρου.
Αφού έκαναν μπαλάκι τη μητέρα στο Γραφείο Παραπόνων του ΓΕΣ -ώστε να ακούσει τα παράπονα της ο φαντάρος που έχει υπηρεσία εκεί-...
Διέταξαν και μια προσχηματική ΑΔΕ που θα γίνει στα πλαίσια της μονάδας με ευθύνη του Διοικητή, για να κρίνει ο ίδιος τις πράξεις τους. 
Δηλαδή, ο κατηγορούμενος αξιωματικός θα κρίνει αν οι πράξεις του ήταν Νόμιμες!!!
Για τέτοιο σύστημα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης μιλάμε....
Τέλος, έρχονται να τιμωρήσουν τον φαντάρο ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ τον ότι "θα τον κόψουν" από Καταδρομέα γιατί έχει πολλές μέρες νοσηλείας.
Αφήνοντας όμως Ατιμώρητους τους Αξιωματικούς που ευθύνονται για αυτό.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Απαιτούμε να φύγει με Μετάθεση άμεσα ο φαντάρος. 
Και να φύγει ως Καταδρομέας.  
Το ΓΕΣ να δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που απαιτείται για την Αποκατάσταση της υγείας του.
Το ΓΕΣ είναι Συνυπεύθυνο.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Συγκάλυψης της Παραβατικής συμπεριφοράς των στρατιωτικών.
Επίσης, το ΓΕΣ έπρεπε να είχε μεταθέσει τον φαντάρο και την Σειρά του που βρίσκονται από τον Φεβρουάριο στην Χίο από τις αρχές Ιουλίου και δεν το έπραξε.  
Αντίθετα, έκανε Μετάθεση  σε δύο (2) βύσματα τον Ιούνιο!!!
Εξαίρεση σε όσα καταγγέλλουμε είναι η συμπεριφορά του Ταξιάρχου στο νησί που νοιάστηκε πραγματικά και του το αναγνωρίζουμε δημόσια. 
Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία:

3o ΕTEΘ Xίου: άρρωστος φαντάρος εξαιτίας εκπαίδευσης-καψονιών, θύμα ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ Διοικητή και Λοχαγού!

Εκδικούνται τον φαντάρο γιατί προσπάθησε να διαφυλάξει την υγεία του στην οποία προκάλεσαν μόνιμο πρόβλημα, του κάνουν Μπούλινγκ και τον ωθούν σε Αναβολή!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Αγανακτισμένης Μητέρας! 

Στις 4 Μαρτίου παρουσιάζεται ο γιος μου στο 3 ΕΤΕΘ της Χίου και ξεκινάνε τα ΠΕΝ.

Στο τέλος της πρώτης βδομάδας αρρωσταίνει έχει ζαλάδες και βήχα. 

Φτάνει η δεύτερη βδομάδα και ζητάει να πάει στον γιατρό λέγοντας ότι ζαλίζεται και έχει πολύ βήχα, και του απάντησαν "άντε ρε γιωτά" και δεν τον άφησαν, συνεχίζοντας τα καψώνια ρίχνοντας τον άρρωστο στο ποτάμι, μην αφήνοντας τον να αλλάξει ρούχα ώστε να στεγνώνουν τα ρούχα πάνω του με τον παγωμένο αέρα.

Στο τέλος της δεύτερης βδομάδας μετά την βραδινή αναφορά πήγε κρυφά στον γιατρό ο οποίος του δίνει μια αγωγή και τον διώχνει. 

Την Τρίτη και τελευταία βδομάδα χωρίς να έχει γίνει καλά και συνεχίζοντας τα καψώνια τον πάνε στον γιατρό γιατί φαινόταν πολύ άρρωστος ο οποίος του έδωσε πάλι μια αγωγή και τον έδιωξε. 

Έρχεται Αθήνα για δυο βδομάδες να κάνει την ειδικότητα του ακολουθώντας την αγωγή χωρίς όμως ανταπόκριση σ αυτήν και γυρίζει στην μονάδα. Τα συμπτώματα χειροτερεύουν πηγαίνει πάλι στον γιατρό του δίνει πάλι αγωγή για αλλεργία και κατεβαίνοντας με άδεια πήγε στο 401 αφού είχε βγει ακτινογραφία θώρακος και κόλπων προσώπου στο κέντρο υγείας Λαυρίου όπου εργάζομαι. Έγινε εργαστηριακός έλεγχος είχε ήδη επηρεαστεί η κρεάτινη. 

Νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική με ενδοφλέβια αγωγή χωρίς να των δουν οι ΩΡΛ για πέντε ημέρες. 

Παίρνει εξιτήριο με συγκεκριμένη ημερομηνία επανεξέτασης η οποία ήταν δυο μέρες μετά των δεύτερων δημοτικών εκλογών. 

Όταν επιστρέφει στην μονάδα του δίνουν δυο ημέρες άδεια για τις εκλογές και να επιστρέψει την Δευτέρα πίσω. 
Βγαίνει αναφορά λόχου ο γιος μου και ζητάει από τον Λοχαγό του να του δώσει μια ακόμα μέρα από την κανονική του άδεια για να πάει στο 401 για την επανεξέταση η οποία ήταν την Τρίτη και του το αρνήθηκε.
Κατεβαίνει χωρίς να είναι καλά για τις εκλογές και την Κυριακή το απόγευμα του είπε ο θείος του να τον πάει στο λιμάνι να πάρει το καράβι για την Χίο, στον δρόμο δεν μπορούσε να ανασάνει και του ανέβηκαν οι σφυγμοί, έτσι ο θείος του αντί να τον πάει στο λιμάνι τον πήγε στο 401 τον οποίο των είδαν ευτυχώς ΩΡΛ και τον κράτησαν 15 μέρες με ενδοφλέβια αγωγή και εφόσον δεν γινόταν καλά καθορίστηκε το χειρουργείο το οποίο διάρκεσε έξι ώρες καθαρισμός μετώπου σφηνοειδές και ιγμορείων. 
Όλο αυτό το διάστημα δεν ενδιαφέρθηκε ο Λοχαγός του να τον πάρει ένα τηλέφωνο και δεν φτάνει που του έκοψε την επανεξέταση για κάτι το οποίο ήταν πολύ σοβαρό για την υγεία του δήλωσε στην αναφορά του λόχου ότι "τέτοιους φαντάρους σαν τον γιο μου δεν τους θέλει στις ειδικές δυνάμεις και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κόψει από τους καταδρομείς"!!! 
Ποιος τα λέει αυτά;
Ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται στον Ελληνικό Στρατό και του στέλνουμε τα παιδιά μας να υπηρετήσουν για την πατρίδα και να τα εκπαιδεύσει αλλά και να τα προσέχει; Ο διοικητής του ενδιαφέρθηκε μετά από τηλέφωνο που του έκανα εγώ. 
Επιστρέφει μετά από ένα χειρουργείο που ο χρόνος ανάρρωσης είναι 100 ημέρες που ο λοιμωξιολόγος μου είπε ότι κανονικά δεν πρέπει να γυρίσει καθόλου στην Χίο και αντί να το δεχτούν σαν ένα δικό τους παιδί που έχει ένα χρόνιο πρόβλημα (πάλι καλά που γλύτωσε την μηνιγγίτιδα) τον ειρωνεύτηκαν ότι τουλάχιστον έχει ίσιο διάφραγμα! 
Ας μάθουμε να σεβόμαστε το σοβαρό πρόβλημα υγείας, την ψυχή κάθε παιδιού που είναι το μέλλον αυτής της χώρας και όχι να ανακοινώνουμε ότι δεν θέλουμε φαντάρους σαν τον γιο μου!
Χθες τον πήρε τηλέφωνο ο θείος του γιατί ήταν πολύ στεναχωρημένος διότι δέχεται μπούλινγκ στην μονάδα επειδή θα γίνει ΕΔΕ! 
Την ώρα που ήταν θαλαμοφύλακας σε 12ωρη υπηρεσία έξι το πρωί με έξι το απόγευμα τον έπιασε έφοδος και του έριξαν 20 μέρες φυλακή. 
Για τον ίδιο λόγο έχουν ρίξει σε φαντάρους 5 μέρες κράτηση και ας μιλούσε στην σκοπιά! Το παιδί υπό την πίεση αυτή θέλει να αιτηθεί αναβολή για ψυχολογικό πόλεμο από τον λοχαγό του και τον διοικητή του για το μπούλινγκ που δέχεται. 
Η οικογένεια του έχει την πρόθεση να κινηθεί Νομικά για το χρόνιο πρόβλημα που του παρουσίασαν με το κρύωμα και το μπούλινγκ που του κάνουν και να το φτάσει ως τα άκρα!
Νιώθοντας τύψεις για τα επανειλημμένα τηλέφωνα που τον έπαιρνε ώστε να το σηκώσει στην υπηρεσία του!

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με δεδομένη την ευαισθητοποίηση του Ταξιάρχου που παρεμβαίνει, απαιτούμε από την ΑΣΔΕΝ και το ΓΕΣ να αντιμετωπίσουν το θέμα.
Στο 3ο ΕΤΕΘ πρέπει να επιβάλλουν ότι προβλέπει ο Νόμος και ο Στρατιωτικός Κανονισμός.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου