Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Στρέφουν ξανά τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά των "Εχθρών-Εισβολέων' προσφύγων: Έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ


Στρέφουν ενάντια στις βάρκες των Προσφύγων τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για να κλείσουν λένε τις θαλάσσιες οδούς...
Δεν είναι Απειλή οι Πρόσφυγες...
Απειλή είναι η Ευρώπη Φρούριο, το ΝΑΤΟ, οι ανταγωνισμοί και οι Επεμβάσεις τους...
Με την επιστροφή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Γερμανία, με βάση όσα συζητήθηκαν εκεί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, σε συνδυασμό με τα όσα δραματικά καταγράφονται καθημερινά στο Αιγαίο...
Θα συνεδριάσει το Σαββάτο, υπό την προεδρία του, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), με αντικείμενο την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών».
Αφορμή η αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, καθώς χθες το απόγευμα έφτασαν στην Λέσβο 500 μετανάστες, θυμίζοντας μέρες του 2015, πριν τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας.

Να επισημάνουμε ότι τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα και Τουρκία μια βάναυση επίθεση κατά των προσφύγων-μεταναστών. 
Στο κέντρο της Αθήνας εκτυλίχθηκε μια βίαιη τρομοκρατική επιχείρηση από τους Πραιτοριανούς του Χρυσοχοίδη [Η τρομοκρατική επίθεση σε πρόσφυγες-μετανάστες-εστίες κοινωνικής αμφισβήτησης είναι Προάγγελος της όξυνσης του Κοινωνικού Πολέμου diktiospartakos.blogspot.com], με τον Σταύρο Μπαλάσκα, αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, να δηλώνει «Εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια"...
Ενώ στην Τουρκία, κορυφαίοι εκπρόσωποι του βάναυσου αυταρχικού καθεστώτος, ο ίδιος ο Ερντογάν και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνουν ότι  οι ροές θα παραμείνουν για καιρό αυξημένες, τόσο λόγω της «εκκαθάρισης» της Κωνσταντινούπολης από μετανάστες, αλλά και του συνεχιζόμενου πολέμου στην Συρία.

Οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν ότι οι πρόσφυγες, που βιώνουν τον πόλεμο και την απελπισία εξαιτίας εμφυλίων πολέμων, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ-Ρωσίας-ΕΕ και των Ιράν-Τουρκίας-Ισραήλ-Σαουδικής Αραβίας, με το Ελληνικό κράτος να αποτελεί το σημαντικότερο Πολεμικό Ορμητήριο των Δυτικών δυνάμεων και ενεργή συνιστώσα των επεμβάσεων και της καταστροφής λαών (Αφγανιστάν, Λιβύη κλπ), 

είτε αντιμετωπίζονται ως Εχθροί Εισβολείς που πρέπει να αναχαιτιστούν από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ελλάδας-Τουρκίας-ΝΑΤΟ-Ευρωπαϊκών χωρών, μπροστά στα Τείχη της Ευρώπης Φρούριο... 

Είτε αποτελούν διαπραγματευτικό χαρτί στους ανταγωνισμούς τους. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αντιμεταναστευτική πολιτική των κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, που μετάτρεψε τα νησιά σε Φυλακές Προσφύγων, αποτυπώνεται με τον πλέον δραματικό τρόπο στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης της Μόριας, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένα 10.241 άτομα, γεγονός που τον κάνει τον μεγαλύτερο καταυλισμό προσφύγων της Ευρώπης! 

Παρόμοιες συνθήκες επικρατούν στην Σάμο και την Χίο.

Αυτές είναι οι συνέπειες της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ελλάδας-Τουρκίας, με την χώρα μας να αποτελεί αποφασιστικό κρίκο στον πόλεμο κατά των προσφύγων.
Όπου άλλοτε τα ΜΑΤ-ΕΚΑΜ και άλλοτε η Δράση του Στρατού -με κουκούλες ή χωρίς όπως πραγματοποιούνται οι βάρβαρες Επαναπροωθήσεις στον Έβρο από τους κουκουλοφόρους Ένστολους-, αποδεικνύουν ότι η κτηνώδη αντιμετώπιση τους εμπεριέχει μια μαύρη κλωστή που συνδέει Μητσοτάκη και Τσίπρα, Σαλβίνι και Ορμπάν, γραφειοκράτες των Βρυξελλών, τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, πρωταγωνιστές στους τρομοκρατικούς πολέμους τους εναντίον του κόσμου της εργασίας παγκόσμια.

Εμείς απαιτούμε

– ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

– ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ε.Ε.

– ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-Ε.Ε.

– ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
– ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου