Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Μια Ρατσιστική Ακροδεξιά επίθεση που έκρυψαν- Αστυνομικός πυροβόλησε έξω από κέντρο μεταναστών στον Έβρο-ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο!

Αστυνομικός πυροβόλησε έξω από κέντρο μεταναστών στον Έβρο

CC0 / FsHH

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
Ένα όργανο της Τάξης παίρνει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί εναντίον ανθρώπων που επιχειρούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο σε Συρία και Αφγανιστάν, το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν που κρίνει ασφαλές η ΕΕ για να κρατά τους Πρόσφυγες...
Θυμηθείτε τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, δημοσιογράφων, προσφύγων που κάνουν λόγο για Τραμπούκους στα χακί που συλλαμβάνουν, βασανίζουν, ληστεύουν και επαναπροωθούν Πρόσφυγες...
Αυτά γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ...
Τώρα, επί ΝΔ, ένας εκπρόσωπος του Νόμου και της Τάξης πυροβολεί Πρόσφυγες.
Ήταν μεθυσμένους λέει...
Και τον Απελευθέρωσε ο Εισαγγελέας λέει...
Είναι κρατική τρομοκρατία, από ένα κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού...
Που στοχοποιεί τον Πρόσφυγα, τον Κοινωνικό Αγωνιστή, τον Συνδικαλιστή και τον Απεργό... ενίοτε και με τα όπλα....   
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, άρχισε να πυροβολεί ασκόπως, έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της περιοχής Φυλάκιο, στον Έβρο. 
Φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Στη σύλληψη ενός αστυνομικού προχώρησαν οι αρχές στον Έβρο, έπειτα από περιστατικό άσκοπων πυροβολισμών έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της περιοχής, όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο συλληφθείς φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου.



Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη, κοντά στο χωριό Φυλάκιο, με τους πυροβολισμούς να αναστατώνουν κατοίκους και αιτούντες άσυλο.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «evros-news.gr», ο αστυνομικός φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και γι’ αυτό τον λόγο άρχισε να πυροβολεί ασκόπως.

«Ακολουθείται η συγκεκριμένη διαδικασία εσωτερικού ελέγχου και έρευνας που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα της θα υπάρξουν ή όχι οι υπηρεσιακές πειθαρχικές κυρώσεις» δήλωσαν αστυνομικές πηγές, σχολιάζοντας το συμβάν.

Και πρόσθεσαν: «Το ποινικό σκέλος αφορά την Δικαιοσύνη, η οποία έχει επίσης επιληφθεί του θέματος».

Ο Εισαγγελέας του Έβρου όρισε τακτική δικάσιμο και διέταξε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου