Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Την μέρα που το Λιμενικό ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ πρόσφυγες ο ΑΝΥΕΘΑ Στεφανής ορίζεται Ειδικός Συντονιστής

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω την Στρατιωτικοποίηση του Προσφυγικού ζητήματος, η κυβέρνηση της ΝΔ ορίζει Ειδικό συντονιστή για το προσφυγικό τον Αλκιβιάδη Στεφανή.
Και πότε όλα αυτά;
Την ίδια μέρα που το Λιμενικό ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ πρόσφυγες στο όνομα της Αποτροπής του "εχθρού". Διαβάζουμε στην ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
"Αυτές είναι οι δολοφονικές συνέπειες της Ακροδεξιάς αντιπροσφυγικής πολιτικής της κυβέρνησης ΝΔ. Οι κραυγές των πρωτοκλασσάτων Ακροδεξιών πολιτικών, των δημοσιοκάφρων των καθεστωτικών ΜΜΕ και των Απόστρατων Στρατιωτικών που έχουν θρονιαστεί στα τηλεοπτικά παράθυρα απαιτούσαν την "Αποτροπή των εισβολέων". 
Ε, το Λιμενικό το έκανε και έπνιξε ένα παιδί και δύο άνδρες βουλιάζοντας λέμβο με 34 πρόσφυγες. Και τραυμάτισε 6 πρόσφυγες".http://diktiospartakos.blogspot.com

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αναλαμβάνει τον συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των Υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, έτσι ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών.
Δηλαδή, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ χρέωσε τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ, σήμερα προχωρά στην Στρατιωτικοποίηση του.
Είναι χαρακτηριστική η ανακολουθία της κυβέρνησης καθώς μόλις την Κυριακή 20/10, ο ΑΝΥΕΘΑ Στεφανής δήλωνε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι:
"Δεν επιθυμούμε στρατιωτικοποίηση της μεταναστευτικής κρίσης. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υποστηρικτικό ρόλο σε τέσσερις τομείς: μεταφορά, σίτιση, διαμονή και ιατρική περίθαλψη ή συνδρομή".

Το λέμε ξανά:
το πρόβλημα είναι η πολιτική των Κλειστών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΕΕ να αποτελούν την αιχμή του δόρατος της πολιτικής Ευρώπης-Φρούριο, 
το πρόβλημα είναι οι βάρβαροι πόλεμοι και οι άθλιες επεμβάσεις του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ με χαρακτηριστικό επεισόδιο την τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία, ενώ και πάλι η Ελλάδα μετατρέπεται σε τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο με την συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ.
Ο πόλεμος κατά των προσφύγων-μεταναστών των ΕΕ-ΝΑΤΟ- στα πλοία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο υπάρχουν ελληνικά και τουρκικά πληρώματα που δρουν σε αγαστή συνεργασία, 
η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, 
η προπαγανδιστική  ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις ανάγκες συγκρότησης "εθνικού μετώπου"  στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού,
η αντιμετώπιση των δυστυχισμένων με όρους "Αποτροπής του Εχθρού" και Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, 
η ένταση των ενδο-ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και ο ρόλος της Τουρκίας,
είναι οι βασικές συνιστώσες της ανθρώπινης δυστυχίας, της προσφυγιάς και των απάνθρωπων σχεδιασμών τους.
Είναι το τοπίο που αναδύεται η Ακροδεξιά, πριν γίνει γρήγορα ο κυρίαρχος λόγος και πράξη της επίσημης αστικής κρατικής πολιτικής.
  
Εμείς Απαιτούμε να σταματήσουν όλα αυτά. 
Να μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή Ελλάδας-Ε.Ε-ΝΑΤΟ
Πρέπει να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα των προσφύγων.
Να ανοίξουν τα σύνορα και να πάνε οι πρόσφυγες σε όποιο προορισμό επιλέξουν.
Το Ελληνικό κράτος μετατρέπεται ταυτόχρονα ένα τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο και Στρατόπεδο Συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες των Πολέμων που συμμετέχει και συναινεί.

 Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου