Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Δεν πληρώνουμε εμείς λοιπόν Πρόσφυγες-Μετανάστες. Αντιθέτως τα "κονομαμε" .

Το δημοσιεύω γι αυτούς που έχουν μασήσει στην προπαγάνδα " εμείς πληρώνουμε τους ξένους και στα νοσοκομεία έχουν προτεραιότητα αυτοί αντί για τους Έλληνες".
Καλό θα ήταν να ρίξουν μια ματιά εδώ για να γίνει επιτέλους σαφές ότι το μεταναστευτικό είναι μια τεράστια μπίζνα που κινεί τεράστια ποσά. Και πέρα από τις ΜΚΟ εισπράττουν και τα νοσοκομεία μέχρι το λιμενικό και η αστυνομία.
Δεν πληρώνουμε εμείς λοιπόν. Αντιθέτως τα "κονομάμε" .
Ποιοι μοιράστηκαν τα €2,2 δισ. της ΕΕ για το προσφυγικό
Ελληνικά υπουργεία, διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ. Πώς, σε ποιους και για ποιους λόγους διατέθηκαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της ΕΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού την τελευταία τετραετία.
[European Commission]
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Η έκθεση που υπέβαλε πριν λίγες ημέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εστιάζει στα μέτρα που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος δράσης για τη μετανάστευση. Χωρίς να σχολιάσουμε την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, θα εστιάσουμε στους πόρους που έχουν διατεθεί στα κράτη μέλη με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών τους για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Το θέμα, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα φλέγον για τη χώρα μας, λόγω των καταγγελιών και των ερευνών για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ, και της οσμής σκανδάλων που πλανάται πάνω από τα καμπ των νησιών και της ενδοχώρας (δείτε τα θέματά μας
Οι πληροφορίες για την έρευνα της OLAFEU watchdog probes possible misuse of refugee funds in Greece | Politico αναφορικά με την κατασπατάληση πόρων είναι ενδεικτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου