Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πλουσιόπαιδο φαντάρος πήρε τη Mercedes και προκάλεσε Τρόμο


Την ώρα που τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη εισβάλλουν στην ΑΣΟΕΕ δίνοντας ένα ακόμη Τρομοκρατικό σόου, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα κοινωνικά προβλήματα, στέλνοντας μηνύματα στο Ακροδεξιό κομματικό ακροατήριο.
Ένα πλουσιόπαιδο, φαντάρος, πήρε τη Mercedes "του μπαμπά", ισοπέδωσε 3 μαγαζιά στο Λουτράκι και γλίτωσε από τύχη! Νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου όταν ο φαντάρος που οδηγούσε μια μαύρη Mercedes πήρε «σβάρνα» 3 μαγαζιά και μία κολόνα της ΔΕΗ και μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα σιδερικών.


Ο 23χρονος φαντάρος που κατάγεται από την Κυράς Βρύση Κορινθίας, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση για την ονομαστική του εορτή.

Το αυτοκίνητο Mercedes που οδηγούσε είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και αντί να στρίψει στην οδό Αιγαίου, στο Λουτράκι, συνέχισε ευθεία, έπεσε πάνω στο πρώτο μαγαζί, έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έπεσε σε δεύτερο μαγαζί και στη συνέχεια και σε τρίτο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ο 23χρονος Άγγελος σώθηκε σαν από θαύμα.


Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το αυτοκίνητό του.

Τα τρία μαγαζιά ήταν κλειστά την ώρα του συμβάντος, το οποίο προσδιορίζεται περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Ήταν μια ακόμη επίδειξη Ανευθυνότητας.
Μια επίδειξη ενός 23χρονου πλουσιόπαιδου που μέθυσε και βγήκε τσάρκα να θερίσει.

Με την θρασύτητα που προσφέρει ο Πλούτος, την Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και τις συνέπειες, αφού ότι και να γίνει θα τρέξουν οι μεγαλοδικηγόροι με τα κονέ στα δικαστικά κυκλώματα.

Τα περιστατικά πληθαίνουν.
Όπως οι νεκροί και οι σακαταμένοι... 

Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το αυτοκίνητό του.

Τα τρία μαγαζιά ήταν κλειστά την ώρα του συμβάντος, το οποίο προσδιορίζεται περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο όπως αναφέρει το korinthostv.gr.
Θυμίζουμε ένα πρόσφατο ανάλογο περιστατικό:

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
Ναυτοδικείο: Ποινική δίωξη στον Δόκιμο για το τροχαίο στο Αίγιο
Ναυτοδικείο: Ποινική δίωξη στον Δόκιμο για το τροχαίο στο Αίγιο
Ναυτοδικείο: Ποινική δίωξη στον Δόκιμο για το τροχαίο στο Αίγιο, όπου «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι και επιχείρησε να διαφύγει κολυμπώντας
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 28χρονο, σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε τραυματίσει θανάσιμα γιαγιά και εγγόνι στο τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες, λίγο έξω από το Αίγιο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr, η ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε:
α) επικίνδυνη οδήγηση,
β) ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας,
γ) εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και
δ) οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εκτός των παραπάνω στον 28χρονο οδηγό του ασημί ΙΧ έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.
Τις επόμενες ημέρες ο 28χρονος αναμένεται να απολογηθεί για το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε, ενώ γνωστό έγινε ότι βγήκε από το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν σε άσχημη κατάσταση μετά το τραγικό συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι θύματα του τροχαίο ήταν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της, το οποίο όπως είχε αποκαλυφθεί η μητέρα του είχε κάνει στο παρελθόν τέσσερις εξωσωματικές για να το αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου