Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Στο Πολύκαστρο 33 ΛΜΧ υπάρχει και ένας στρατιωτικός "καλό παιδί!


Υπηρέτησα τη μισή μου θητεία στο Πολύκαστρο 33ΛΜΧ.

Μεταξύ άλλων στελεχών εκεί είναι και ο Επ/χίας ΔΘ (όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν θα καταλάβουν αμέσως για ποιον λέω). 
Ένας εξαιρετικός άνθρωπος με άπειρο χιούμορ και όρεξη να φτιάξει τη διάθεση των φαντάρων. 
Πραγματικά δεν έχω λόγια για να τον περιγράψω.
Καταλάβαινε πως η θητεία μας δεν είναι επιλογή μας και προσπαθούσε (με μεγάλη επιτυχία) να την κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε αυτόν τον άνθρωπο και πως είμαι πολύ τυχερός που έτυχε να τον γνωρίσω. Μακάρι όλα τα στελέχη να ήταν σαν αυτόν. Ακομπλεξάριστος, χωρίς υφάκι και καλά ανωτερότητας, και πάντα τραγουδιστός. Κύριε ΔΘ, αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα, ελπίζω να είστε πάντα καλά και να διευκολύνετε την θητεία και των επόμενων φαντάρων.
H παραπάνω επιστολή, περιγράφοντας την εξαίρεση, αποκαλύπτει ποια είναι η απόσταση που χωρίζει τα στελέχη και τους φαντάρους.
Άνθρωποι που διάλεξαν για λόγους αποκατάστασης να επιλέξουν την στρατιωτική καριέρα και να ταυτιστούν με εισβολές και επεμβάσεις εις βάρος λαών που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε.
Άνθρωποι που επιλέγουν να υποταχθούν στην Πειθαρχία και την Ιεραρχία, για να την εκμεταλλευτούν βεβαίως εις βάρος των υφισταμένων τους.
Στρατιωτικοί που θεωρούν και αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους φαντάρους ως Δούλους, απαιτώντας να τους Υπηρετούμε με όλη την σημασία της λέξης.
Μισθοφόροι μια ζωή, του κάθε εφοπλιστή και εργολάβου, που δρουν μαζί μα κάθε μακελάρη από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, τη Γαλλία και το Ισραήλ.
Στρατιωτικοί που ο ρόλος τους είναι να μας Διατάζουν να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα της κάθε πετρελαϊκής εταιρείας, στρατιωτικοί που μας αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους.
Μισθοφόροι που θα μπουν μπροστά για να σπάσουν τις Απεργίες και να συντρίψουν τα κοινωνικά κινήματα, να συλλάβουν και να βασανίσουν Πρόσφυγες και Μετανάστες.
Για αυτό οι κυβερνήσεις τους χαρτζηλικώνουν, για αυτό τους δίνουν προνόμια....
Ε λοιπόν ανάμεσα τους υπάρχει και ο Επιλοχίας από το 33 ΛΜΧ.
Τρανή εξαίρεση, α και όχι μοναδική.
Το θέμα όμως είναι ο ρόλος των Στρατιωτικών, τι και ποιους Υπηρετούν κάνοντας τους Μισθοφόρους.
Για αυτό λοιπόν:
ΜΑΚΡΥΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ  από Στρατό και Αστυνομία. Κανένας νέος Μισθοφόρος.     

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου