Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Οι Στρατηγοί ΠΡΕΠΕΙ να Κλείσουν το στόμα τους! Φτάνει η Πολεμοκαπηλεία-Με τις δικές μας ζωές παίζουν....

Θα το πούμε ευγενικά:
οι Στρατηγοί και οι Ναύαρχοι πρέπει να κλείσουν το στόμα τους.
Από που εκ ως που κάνουν εμπρηστικές πολεμοκάπηλες δηλώσεις δυναμιτίζοντας και αυτοί τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις;
Φαίνεται ότι οι Έλληνες Ανώτατοι Αξιωματικοί -με την Ανοχή του Υπουργείου Άμυνας- ακολουθούν το παράδειγμα των συναδέλφων τους του Τουρκικού στρατού και εναρμονίζονται με τους γνωστούς ακραίους εθνικιστικούς κύκλους...
Πλέον προχωρούν σε Πολιτικές Παρεμβάσεις, τείνουν να επηρεάσουν την εξωτερική πολιτική...
Κάτι για το οποίο έπρεπε ήδη να έχουν ελεγχθεί από τους Υπουργούς Άμυνας Παναγιωτόπουλο και Στεφανή. 

Η Ανοχή τους όμως επέτρεψε στον Αντιστράτηγο Φλώρο να δηλώσει:

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι.

Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια»...

Η κυβέρνηση ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας δεν τον αντιμετώπισαν.


Όμως οι πολεμοκάπηλες δηλώσεις αυτές έχουν συνέπειες.

Γιατί σημειώθηκε χρονική σύμπτωση των αντιδράσεων που καταγράφηκαν σε  Τουρκικές ιστοσελίδες οι οποίες καταφερόταν εναντίον του Στρατηγού Φλώρου και στο νέο παρ΄ολίγο θερμό επεισόδιο στον Έβρο. 

Αναφερόμαστε στην τοποθέτηση τουρκικής σημαίας σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πραγγί Διδυμοτείχου, που στρατιωτικά ανήκει στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς. 

Ένα επεισόδιο που προκάλεσε την κινητοποίηση των δυνάμεων της 16ης Μεραρχίας και έληξε μετά από συνεννοήσεις Ανώτατων Αξιωματικών, σε τοπικό επίπεδο. 

Εμείς Απαιτούμε να παύσουν άμεσα όλες οι εμπρηστικές τοποθετήσεις. Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας πρέπει να παρέμβουν άμεσα και να ελέγξουν τους αρμόδιους Αξιωματικούς βάζοντας "ένα τέλος" σε όλα αυτά. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Όταν το καθεστώς Ερντογάν -μετά την παρέμβαση της Παναγίας, σύμφωνα με τον πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένο- επέστρεψε την επιστροφή στους δύο στρατιωτικούς, το  Δημήτρη Κούκλατζη και τον Άγγελο Μητρετώδη, αυτούς τους είχε παραλάβει από την Ανδριανούπολη ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο τότε υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μπορεί ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος να μας πει "γιατί οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί εισέβαλαν 200 μέτρα εντός του Τουρκικού εδάφους;"



Το πετρέλαιο είναι ευτυχία διαλαλούσαν οι κυβερνήσεις, όμως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι φέρνει Πολέμους, αιματοχυσίες, προσφυγιά.
Ο Ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός κλιμακώνεται καθημερινά από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με απευθείας αντιπαραθέσεις-προκλήσεις χαμηλής έντασης, με προβολή στρατιωτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων και πόλεμο δια αντιπροσώπων σε Αφρική και Μέση Ανατολή.
Το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πρέπει να παρέμβει τώρα.
Τώρα μας απειλούν με Θερμά επεισόδια και διακρατική σύγκρουση.
Τώρα αγοράζουν όπλα αξίας ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ και προωθούν προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Τώρα Πολεμούν ΜΑΖΙ Ελληνικό και Τουρκικό κράτος εναντίον των προσφύγων.
Τώρα και εμείς πρέπει να αντιτάξουμε ένα Μαζικό και Μαχητικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό.
Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου