Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020

Δεν υπάρχει Πλήρη Επιφυλακή στις Ένοπλες Δυνάμεις, Δεν κόπηκαν οι άδειες γιατί πάμε σε Πόλεμο

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται πολλοί γονείς που επικοινωνούν με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων αφού έχουν φροντίσει τα γνωστά μιλιταριστικά-πολεμοκάπηλα σάιτ να τους τρομάξουν.
Με δημοσιεύματα όπως αυτό 

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής βρίσκεται από εχθές το σύνολο των μονάδων των ΕΔ. Η εντολή που έχει δοθεί, αφορά ανάκληση όλων των αδειών του προσωπικού, με τα σχέδια για διασπορά των μονάδων σε ότι αφορά τον Στρατό, να έχουν βγει από τα συρτάρια των γραφείων.

Την ίδια ώρα σε ΠΑ και ΠΝ υλοποιούνται όλες οι «απαραίτητες διαδικασίες» έτσι ώστε να υπάρξει μέγιστη δυνατή ισχύ πυρός, όταν αυτό χρειαστεί.Φυσικά και δεν έγινε Ανάκληση Αδειών.

Οι φαντάροι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι το πως θα επιστρέψουν στις μονάδες όταν οι μέρες αδείας τελειώσουν αν θα υπάρχει Απαγορευτικό Απόπλου στα πλοία.

Διαβάστε περισσότερα:

Συνάδελφοι Φαντάροι,Τι κάνουμε σε περίπτωση Απαγορευτικού λόγω Κακοκαιρίας


Για το κλίμα Πολεμοκαπηλείας το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει γράψει πρόσφατα:


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΛΙΒΥΗΣ


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΛΙΒΥΗΣ
Η συμφωνία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης χωρίς να έρθουν σε συνεννόηση με τις χώρες που έχουν συμφέροντα στην περιοχή, όπως η Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της όξυνσης του ανταγωνισμού των κρατών της περιοχής που διεκδικούν τους φυσικούς πόρους της Ανατολικής Μεσογείου, προκειμένου να τους μοιράσουν σε παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς, αποκομίζοντας οικονομικά -πολιτικά κέρδη. Επιθετική και Επεκτατική είναι η στάση του καθεστώτος Ερντογάν αλλά και του Ελληνικού κράτους που επιχειρεί με την συμμετοχή σε πολέμους (Λιβύη 2011), την συγκρότηση Αξόνων του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ, την Στρατιωτική του συμμαχία με τις ΗΠΑ που μετατρέπει την χώρα στο μεγαλύτερο Πολεμικό Ορμητήριο,  την ανάληψη ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών
από τα Βαλκάνια έως την Αφρική-Μ.Ανατολή και την σύμπραξη με τη EXXON-MOBILTOTALENI να αρπάξει τη μερίδα του λέοντος και να εκφράσει τα συμφέροντα των Λάτση, Βαρδινογιάννη, ENERGEAN OIL & GUS, των εφοπλιστών και εργολάβων. Η Ελλάδα έχει 6ν.μ. χωρικά ύδατα και συμμετέχει στο στημένο παιχνίδι των Πετρελαϊκών εταιρειών που μέσω των ΑΟΖ μοιράζουν διεθνή ύδατα σε θαλάσσια οικόπεδα για να καρπωθούν κοιτάσματα, καταστρέφοντας τα πάντα.   
Η ένταση του Ελληνο-Τουρκικού ανταγωνισμού επηρεάζει ήδη την ζωή των συναδέλφων μας μέσα στις μονάδες. Ενώ το ελληνικό κράτος διεξάγει ένα ακόμη Πόλεμο, ενάντια σε πρόσφυγες-μετανάστες, αποφασίστηκε από τον ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή και το ΓΕΣ η εκ περιτροπής μεταφορά στρατευμάτων στον Έβρο, κάτι που σημαίνει επί πλέον έξοδα, μετακινήσεις και κόπους για τους φαντάρους. Η πολεμική ετοιμότητα του στρατού εντείνεται με συνεχείς επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά και συναγερμούς, ενώ ο Στρατός μετατρέπεται σε Αστυνομική δύναμη, συμμετέχει με Μεικτά περίπολα στο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών, που αντιμετωπίζει ως ΕΧΘΡΟΥΣ!
Στο πλαίσιο των Συμμαχιών με ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ, το ελληνικό αστικό κράτος είναι περισσότερο «πρόθυμο» να παρέχει εγκαταστάσεις, βάσεις και προσωπικό προς εξυπηρέτηση των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών (χαρακτηριστική η κοινή άσκηση της 71ης Ταξιαρχίας, με την ονομασία «IRON SWORD» που συμμετείχαν Αμερικανοί Μισθοφόροι). Το μερίδιο της Ελληνικής συμμετοχής στους βρώμικους πολέμους είναι οι ποικίλες διευκολύνσεις, Συν-εκπαιδεύσεις (συμβολή Ελλάδας-Κύπρου σε πολεμική προετοιμασία του Ισραήλ ενάντια σε Ιράν, Συρία, Λίβανο), η παροχή μέσων (πτήση ελληνικών F16 στην Συρία, αποστολή πλοίων του ΠΝ σε Λιβύη, Λίβανο), αλλά και στρατιωτών στις επιχειρήσεις σε εμπόλεμες ζώνες.
Παράλληλα, ο κίνδυνος ενός θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μεγαλώνει και συνεπώς κινδυνεύουμε περισσότερο να πέσουμε θύματα μίας μικρής κλίμακας ή πιο γενικευμένης σύρραξης. Θύματα προς ικανοποίηση των συμφερόντων των πετρελαϊκών κολοσσών. Θύματα του Πολεμικού τυχοδιωκτισμού του αστικού πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου. Ήδη τα κανάλια παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ πόλεμο, δημοσιογράφοι-καθηγητάδες-πράκτορες-απόστρατοι στρατιωτικοί προαναγγέλλουν θερμό επεισόδιο και πόλεμο, που όμως θα χυθεί το Δικό μας Αίμα, καθώς τα βύσματα των κομμάτων και οι γιοί των πλουσίων φεύγουν με μεταθέσεις στο Πεντάγωνο!  Βέβαια η συμφωνία αυτή θα αποτελέσει ένα ακόμα πρόσχημα για αύξηση των εξοπλισμών και στις δύο χώρες. Η κυβέρνηση ΝΔ προωθεί εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ. Αντί να δίνονται χρήματα για τις ανάγκες μας, θα δίνονται για φρεγάτες, αεροσκάφη, μίζες!
Εκεί λοιπόν οδηγούν οι ανταγωνισμοί στην περιοχή μας. Η ελληνική αστική τάξη ανταγωνίζεται την τουρκική και αντιστρόφως. Θέλουν να επεκτείνουν την οικονομική επιρροή τους μέσω των ΑΟΖ στη θάλασσα. Οι θαλάσσιες ζώνες όμως, εκτός από τη στενή λωρίδα των χωρικών υδάτων, δεν ανήκουν στις χώρες αυτόματα, ούτε αποτελούν τμήμα της κυριαρχίας τους. Τα κράτη επιλέγουν αν θα ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα (όχι πλήρη κυριαρχία) πέραν των χωρικών υδάτων, δηλαδή στην ΑΟΖ. Και τι δικαιώματα είναι αυτά; Oικονομική εκμετάλλευση. Ποιόν θα ωφελήσει; Σίγουρα όχι εμάς, σίγουρα όχι τις θάλασσές μας και το υπέδαφος που κινδυνεύουν από τις εξορύξεις. Μας θεωρούν αναλώσιμους. Μας Θέλουν κρέας σε κανόνια των επιχειρηματικών συμφερόντων.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για EXXON-MOBILTOTAL και τα ΕΛ.ΠΕ. του Λάτση
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ
Για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΑΤΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου