Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Μητσοτάκης-Δένδιας θέλουν να στείλουν Ελληνικό Στρατό στην Λιβύη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δήλωσε : 
«Είχαμε μια μακρά και ενδιαφέρουσα ομιλία, όπου συζητήσαμε την κατάσταση στη Λιβύη, τη διαδικασία του Βερολίνου, αλλά και την επόμενη ημέρα. Ζήτησα από τον στρατηγό Χαφτάρ να επιχειρήσει να πετύχει την κατάπαυση του πυρός, την αποκατάσταση της ειρήνης στη Λιβύη, την απομάκρυνση των μισθοφόρων, αλλά και την αναγνώριση της ακυρότητας των παράνομων μνημονίων μεταξύ της κυβέρνησης Σάρατζ και της Τουρκίας. 
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει την επόμενη μέρα τη Λιβύη. 
Είτε με την συμμετοχή στις δυνάμεις εκείνες που χρειάζονται για να υπάρξει ανακωχή, είτε με την συμμετοχή ελληνικών δυνάμεων στην ευρωπαϊκή επιχείρηση επιβολής του εμπάργκο των όπλων και της μεταφοράς μισθοφόρων στη Λιβύη». 
Ο πόλεμος δια Αντιπροσώπων στην Λιβύη θα γίνει και "θερμή Διακρατική σύγκρουση" με την παρουσία ελληνικών και τουρκικών στρατευμάτων, που ταυτόχρονα θα συγκρούονται με τα ντόπιες Πολιτοφυλακές;

Με το αίμα των φαντάρων να χύνεται για τα κέρδη των Τotal, Εxxon-Μobil, Εni, των Ελλήνων και Τούρκων κροίσων των πετρελαϊκής βιομηχανίας;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Μιλούν για την "Ελλάδα της Ασφάλειας και της Σταθερότητας" και εννοούν ότι στηρίζουν Μακελάρηδες όπως ο Χαφτάρ, διευκολύνουν τις ΗΠΑ να βομβαρδίζουν στην Συρία, αποδέχονται τις δολοφονίες του Τραμπ, στέλνουν PATRIOT στην Σαουδική Αραβία που στηρίζει το ISIS, Δολοφονεί τους λαούς σε Συρία, Υεμένη, Λιβύη! 
Έτσι εξυπηρετούν τα αστικά συμφέροντα, έτσι χτίζεται η κάθε περιφερειακή δύναμη: βουτηγμένη στο αίμα των λαών και των φαντάρων!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Λέμε ΟΧΙ στην "εθνική ενότητα" που απαιτούν για να μας μετατρέψουν σε Κρέας στα Κανόνια για τα κέρδη τους.
Δεν έχουμε να υπερασπιστούμε Κανένα Εθνικό Συμφέρον, Κανένα Κυριαρχικό Δικαίωμα.
Έξω όλοι οι Ιμπεριαλιστές από την Λιβύη, την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.
Όποιος ενδιαφέρεται ειλικρινά για την Ειρήνη πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον καθορισμό ΑΟΖ και τη μοιρασιά-εκμετάλλευση των Ενεργειακών κοιτασμάτων. 
Ενάντια στην Στρατιωτική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ και τους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.
Ενάντια στους εξοπλισμούς, τις προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ., τις αποστολές στρατιωτών και οπλικών συστημάτων εκτός συνόρων.
 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου