Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Διεθνείς εγκληματίες οι ΗΠΑ. Απειλούν μέχρι και με βομβαρδισμό πολιτιστικών μνημείων του Ιράν

Διεθνείς εγκληματίες οι ΗΠΑ. Απειλούν μέχρι και με βομβαρδισμό πολιτιστικών μνημείων του Ιράν
Τη μέθοδο των απειλών συνεχίζει ο Ντόναλντ Τραμπ στο σκληρό μέτωπο που έχει ανοίξει με το Ιράν μετά τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε, μέσω Twittet, στις απειλές από πλευράς Τεχεράνης, λέγοντας ότι η χώρα του έχει στο στόχαστρο 52 ιρανικούς στόχους, με τον αριθμό να συμβολίζει τους 52 Αμερικανούς πολίτες που είχαν κρατηθεί όμηροι για 444 ημέρες στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη από το 1979 έως το 1981.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter
Το Ιράν λέει πολύ τολμηρά ότι θα στοχεύσει συγκεκριμένους στόχους στις ΗΠΑ ως εκδίκηση επειδή ξεφορτωθήκαμε τον τρομοκράτη ηγέτη τους, ο οποίος μόλις είχε σκοτώσει έναν Αμερικανό και είχε τραυματίσει πολλούς άλλους, για να μην αναφέρει όλους τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει στη ζωή του.

Πρόσφατα σκότωσε εκατοντάδες Ιρανούς διαδηλωτές. Είχε ήδη επιτεθεί στην πρεσβεία μας και ετοιμαζόταν για πρόσθετα χτυπήματα σε άλλες τοποθεσίες.

Το Ιράν αποτελεί πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Τους προειδοποιώ ότι εάν χτυπήσουν Αμερικανούς, η αμερικανικές τοποθεσίες έχουμε στο στόχαστρο 52 ιρανικές τοποθεσίες, ορισμένες ύψιστης σημασίας για το Ιράν και την ιρανική κουλτούρα και αυτοί οι στόχοι και το ίδιο το Ιράν θα χτυπηθούν πολύ γρήγορα και πολύ σκληρά.

Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν άλλες απειλές!

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου