Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Στρατιώτες Γ Σώμα Στρατού: ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ του Γ’ Σ Σ
ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή και καταφανώς αδιάφορη και αδίστακτη στάση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποφάσισε, εν μέσω πανδημίας και ενώ οι μεταθέσεις είναι από πριν «παγωμένες», να διατάξει την αναστολή των αδειών ορκωμοσίας, την επιστροφή όλων των Στρατιωτών στις μονάδες υπηρέτησής τους, τη μέχρι νεωτέρας παύση χορήγησης εξόδων/διανυκτερεύσεων, καθώς και το πάγωμα χορήγησης αδειών.

Κύριοι Ανώτεροι και Ανώτατοι, που απολαμβάνετε την άνεση του σαλονιού σας, καθώς τα μέτρα λειτουργίας με το 30% του στρατιωτικού προσωπικού (μιλούμε πάντα για στελέχη) ισχύουν ήδη εδώ και μια εβδομάδα, σκεφτήκατε πώς είναι να στοιβάζεσαι με άλλους 140, σε ανεπαρκείς θαλάμους, όπου τα κρεβάτια δε φτάνουν; 

Και φανταστείτε πόσοι στρατιώτες θα προστεθούν τις επόμενες μέρες, μόλις ανοίξουν οι μεταθέσεις… 

Τη στιγμή που υπάρχουν ήδη πολλά άτομα ελεύθερα υπηρεσίας κατ’ οίκον, τα οποία εμφανίζουν συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης του άνω αναπνευστικού και τα οποία καλούνται να επιστρέψουν κι αυτά στη μονάδα, για να κλειστούν υποχρεωτικά μέσα! 

Τη στιγμή που τα εξωτερικά ιατρεία του 424 ΓΣΝΕ δε λειτουργούν! 

Τη στιγμή που παντού λαμβάνονται μέτρα για τη μη περαιτέρω εξάπλωση του ιού, τη στιγμή που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τη στιγμή που ανακοινώνονται κάθε μέρα νέα κρούσματα σε όλη την επικράτεια και ο αριθμός των νοσηλευομένων ανεβαίνει!



Την ίδια στιγμή μας ζητάτε να επιστρέψουμε στις μονάδες, που έχουν ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής. 

Στις μονάδες που από όλες τις τουαλέτες, λειτουργούν 2! 

Από όλα τα λουτρά, τα 2! 

Χωρίς μάσκες, χωρίς αντισηπτικό, χωρίς γάντια, χωρίς να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας! 

Στοιβαγμένοι σε κουκέτες με απόσταση 30 πόντων η μία από την άλλη. 

Χωρίς επαρκή χώρο για τη σίτιση όλων των στρατιωτών, με τεράστιο κίνδυνο για την υγεία μας! 
Το εστιατόριο του Τάγματος, που τυχαίνει να αποτελεί εστιατόριο όλου του στρατοπέδου, όπου σιτίζονται Στρατιώτες και Στελέχη από όλες τις μονάδες του Γ’ ΣΣ, διαθέτει μετά βίας 70 καθίσματα, σε ανύπαρκτες αποστάσεις μεταξύ τους. Κι όλα αυτά, για 9 διαφορετικές μονάδες! 
Υπάρχει ΕΝΑ ιατρείο, για όλο το στρατόπεδο. 
Αναλογίζεται, κανείς σας, τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό στην υγεία μας; Αναλογίζεστε τι θα κάνετε με τόσους Στρατιώτες, μόλις αρχίσουν να εμφανίζουν έντονα συμπτώματα, ο ένας μετά τον άλλον; 
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε ένα απευκταίο ενδεχόμενο; 
Υπάρχουν ανάμεσά μας Στρατιώτες με καρδιολογικά προβλήματα, ιστορικό άσθματος και κάθε είδους χρόνια θέματα υγείας!

Η επιλεκτική σας ηθική, ωστόσο, εντοπίζεται για ακόμα μια φορά, στον διαχωρισμό οπλιτών θητείας και μόνιμου προσωπικού. 
Ενώ τα στελέχη θα εισέρχονται και θα εξέρχονται καθημερινά στις μονάδες, οι στρατιώτες θα αναγκαστούν να παραμείνουν μέσα. 
«ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ». 
Άρα, ένα στέλεχος διαθέτει «εκ φύσεως» ανοσία απέναντι στον ιό, ενώ οι οπλίτες θητείας, ως αναλώσιμοι και χρήσιμοι μόνο για όσο καιρό μπορείτε να τους εκμεταλλευτείτε, μπορούν να ασθενήσουν ελεύθερα, να κολλήσουν μεταξύ τους και να αναγκαστούν να βιώσουν μια δύσκολη περιπέτεια, λόγω της δικής σας ανευθυνότητας!

Και κάπου εδώ, θα πρέπει να γίνει υπόμνηση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα:
Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!

ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Να δοθούν γκρούπ 15-20 ημερών για Πάσχα και λόγω του ιού, η κυβέρνηση μας έδειξε το χειρότερο πρόσωπο για ΕΣΣΟ 363 & 364

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφασίζουν στέρηση γκρουπ Πάσχα στερήσεις εξόδου για τα στοιχειώδη, μένοντας αυτοί στα σπίτια τους και πηγαίνοντας στα γραφεία τους μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταθέσεις γκρουπ Πάσχα και διανυκτέρευση για όλους τους συμφανταρους, να πάρουν πίσω την προδοτική απόφαση κάνουμε θυσίες και καλό δεν βλέπουμε 363

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την γ@μησατε μας λένε τα ΕΠΟΠ δεν σας άρεσε η εμπλοκή των 10 ημερών τώρα θα μείνετε μέσα καλές αρχές Μαϊου εννοώντας ότι το 10 Απριλίου που μας είπαν θα παραταθεί η καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή