Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το φωνάζουν οι Φαντάροι: η Κατάπτυστη απόφαση ΓΕΕΘΑ Απογειώνει τον Κίνδυνο από τον Κορονοιό λόγω Συνωστισμού!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η λήψη της απόφασης από το ΓΕΣ για αναστολή/απαγόρευση όλων των αδειών και εξόδων των στρατιωτών θητείας τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι όχι μόνο παντελώς άστοχη αλλά και άκρως ανεύθυνη και επικίνδυνη, εκθέτοντας τους στρατιώτες σε τεράστιους υγειονομικούς κινδύνους. 

 Τη στιγμή που η διασπορά του ιού έχει ήδη προχωρήσει αρκετά οπότε ότι ήταν να μεταφέρουμε μέσα στο στρατόπεδο το μεταφέραμε, η απομόνωση μας όχι μόνο δεν έχει κανένα νόημα, αλλά αντίθετα με το να παραμένουμε όλοι εσώκλειστοι και συνωστισμένοι σε μικρούς θαλάμους και κοινόχρηστους χώρους μαζί με όλους τους πιθανούς ασυμπτωματικούς φορείς, μας καταδικάζει τελικά άπαντες σε σίγουρη προσβολή από τον ιό.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως τα στρατόπεδα μας αποτελούν κυριολεκτικά υγειονομικές βόμβες και είναι η αδύνατη η έστω υποτυπώδης τήρηση των κανόνων υγιεινής αφού αυτή δεν υποστηρίζεται από τις υπάρχουσες στρατιωτικές εγκαταστάσεις κ υποδομές. 

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του στρατοπέδου μας στις Σέρρες, όπου υπάρχουν μόνο 3 τουαλέτες, με τη μία εξ αυτών μάλιστα βουλωμένη και σε άθλια κατάσταση με λιμνάζοντα νερά κτλπ, για να εξυπηρετήσουν 50-60 στρατιώτες και αντίστοιχα άλλα 3 λουτρά, στα οποία σημειώθηκαν περιστατικά διαρροής ρεύματος!!! 

Σημειωτέον δε, όλες αυτές τις μέρες δεν υπήρξε ποτέ σαπούνι στα μπάνια. 

Αντί στόχος να είναι είναι η αποσυμφόρηση των στρατοπέδων συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. 

Από ποιο πλανήτη λαμβάνει το ΓΕΣ τις αποφάσεις του; 

Δεν γνωρίζει ποιες είναι οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές των στρατοπέδων μας και ότι αδυνατούν να κρατήσουν μέσα και να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα τόσους στρατιώτες έτσι, ώστε να τηρούνται κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και προφύλαξης από τον ιό;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ 
Κυρίως όμως πρέπει να υπάρξει παρέμβαση των εργαζόμενων και της νεολαίας για τη θωράκιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Οι Γιατροί και οι Νοσηλευτές, οι ΜΕΘ και τα απαραίτητα μέσα, θα αντιμετωπίσουν τον Κορονοιό και όχι οι Μπάτσοι, τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και τα Πρόστιμα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Είναι ξεφτίλα να θεωρούν ότι μας προστατεύουν μένοντας μέσα σε ένα άθλιο στρατόπεδο 60-70 άτομα, βγάλτε άδειες Πάσχα και δικές μας άδειες να πάμε σπίτι μας να μας δουν οι δικοί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισμα να δοθούν γκρούπ 20 ημερών αδείας λόγω Πάσχα και κορονοιου, πρέπει να πάρουν πίσω την απόφαση ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργανωθείτε!! Κανενας φανταρος μονος του! Μαζικα με επιτροπες και συνελεύσεις. Δυναμη εχουμε! Ας βγουμε ολοι μαζι στις αναφορες, ας διαμαρτυρηθουμε, ας παμε πε γραφεια διοικητων και στρατοπεδαρχων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γίνεται να ζούμε μονοκόμματα τόσες μέρες μέσα στο στρατόπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή