Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Πάμε για Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτό θα είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης

Κορονοϊός: Αυτό είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία να συμπληρώνουν οι πολίτες σε περίπτωση που τελικώς αποφασιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα.
Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται με τον εν λόγω έγγραφο, η κυβέρνηση είναι καθ’ όλα έτοιμη να υιοθετήσει άμεσα το εν λόγω μέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, θα επιτρέπεται η μετακίνηση και μετά την αποστολή SMS σε πενταψήφιο αριθμό (13033), στο οποίο θα αναφέρει ο κάθε πολίτης το όνομά του, τη διεύθυνσή του και τον κωδικό του σημείου στο οποίο επιθυμεί να μεταβεί (π.χ. φαρμακείο, σούπερ μάρκετ κλπ, όπως οι κωδικοί αυτοί θα έχουν ανακοινωθεί).

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή κυκλοφορήσουν χωρίς τη σχετική άδεια, τότε οι πολίτες κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο.
Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει με διάγγελμα ο Μητσοτάκης

Σε μια απόφαση που έδειχνε προδιαγεγραμμένη τις τελευταίες ημέρες οδηγείται η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη - εντός της ημέρας κατά πάσα πιθανότητα - θα ανακοινωθεί η ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την απαγόρευση μετακινήσεων θα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με διάγγελμά του σήμερα στις 18:00.

Το lockdown, εκτός από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, περιλαμβάνει τη λειτουργία τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας, αλλά και γραπτά μηνύματα που θα στέλνουν οι πολίτες σε συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό και θα ενημερώνουν για το πού πηγαίνουν.
https://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου