Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

O Στρατός είναι Ανοχύρωτος στο Κορονοίό: Τεράστια η ανησυχία σε φαντάρους και γονείς


Την περίοδο που το πρόβλημα κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει το ζήτημα ερασιτεχνικά και ακόμα χειρότερα επικίνδυνα.

Χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ και με κινήσεις χωρίς οικονομικό και πολιτικό κόστος προσπαθεί από την μια να διαμορφώσει μία "κατάσταση εξαίρεσης", με το κράτος να μπορεί να αποφασίζει για λογαριασμό όλων, να ακυρώνει δημόσιες εκδηλώσεις είτε αυτό εμπλέκεται σε αυτές είτε όχι, βάζοντας λουκέτο στην εκπαίδευση, προκαλώντας κλίμα υστερίας και αποπροσανατολισμού του λαού σπέρνοντας διαιρέσεις ανάλογα με τον τόπο διαμονής ή την εθνικότητα και μια σειρά ακόμα πιο «δυστοπικών» μέτρων που συζητούνται και αναμένονται. 
Όμως τις 100 αχρησιμοποίητες κλίνες στις εντατικές κλινικές δεν τις καλύπτει με άμεσες και μόνιμες προσλήψεις! 
Το υπουργείο που κλείνει όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν βάζει χέρι στην σκοταδιστική ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιά που καλεί τους πιστούς να παρευρίσκονται στις τελετές, ακόμα και να κοινωνούν, για να μην χάσει κομματική πελατεία και ψηφοφόρους. 
Ε, αυτή η ίδια κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει πως έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της επιδημίας στο στρατό. Ξεκινήσαμε με την πρώτη καραντίνα στη φρεγάτα ΥΔΡΑ. 
Αν το σχέδιο είναι όπως στην Ελβετία, να βάλουν σε καραντίνα όλα τα στρατόπεδα και να κόψουν τις εξόδους και τις άδειες από τους φαντάρους να το ξεχάσουν. 
Εκτός αν όλοι σκέφτονται να μετακομίσουν στα στρατόπεδα για να προστατευτούν, όλοι όμως, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός ΓΕΣ και ο Υπουργός, όλοι! 
Επειδή μάλλον δεν θα το κάνουν, θα έχουν τους λόγους τους. 
Να μην σκεφτούν λοιπόν να το κάνουν ούτε στους φαντάρους. 
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή και δικαιούνται άδειες και εξόδους. 
Τι γίνεται τώρα με το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις που είναι ανεπαρκείς ακόμα και σε περιόδους απλών ιώσεων. 
Πόσες ΜΕΘ έχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία έτοιμες σε περίπτωση ανάγκης; Γιατί δεν μιλάει κανείς για το σχέδιο και τα νούμερα και το ΓΕΕΘΑ μένει σε ανακοινώσεις που είναι τόσο κενές νοήματος, που πιο πολύ τρομοκρατούν παρά καθησυχάζουν; 
Είναι κομμάτι κάποιου συμπαγούς σχεδίου ενάντια στον εχθρό κορονοϊό στρατιώτες άσχετοι με τις σχολές υγείας να υποδέχονται στο 401 πιθανά κρούσματα και να κάνουν την διαλογή όπως έγινε τις πρώτες μέρες που ο ιός έφτασε στην Ελλάδα; 
Τι θα κάνει με τους νεοσυλλέκτους; 
Αυτά ας απαντήσουν τώρα οι αρμόδιοι… και σε λίγες μέρες θα επανέλθουμε.
Γιατί να σκάσει μύτη ο Ιός στο Καστελόριζο που επικρατούν αυτές οι συνθήκες, φανταστείτε τι έχει να γίνει...
Στο Καστελόριζο δεν έχουν κρεβάτια για τους φαντάρους που φυλάνε "Θερμοπύλες" σύμφωνα με τους εθνικιστές;



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου