Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μέχρι τις 10 Μαϊου θα μείνουν Φυλακισμένοι οι Φαντάροι;

ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
Από πολλούς συναδέλφους στρατιώτες φτάνουν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σύμφωνα με τις οποίες Αξιωματικοί διαδίδουν ότι η Φυλάκιση τους στις μονάδες παρατείνεται μέχρι τις 10 Μαϊου. 

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν σαφείς οδηγίες από το ΓΕΕΘΑ να είναι παρόν το 50% της δύναμης των Στρατιωτικών μέσα στις μονάδες που μας έχουν Φυλακισμένους.

Δηλαδή η Ηγεσία του Στρατού και η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθούν μια Άδικη, Ρατσιστική και Προσβλητική πολιτική απέναντι στους φαντάρους.

Για το στρατιωτικό κατεστημένο και το Υπουργείο Άμυνας οι συνάδελφοι είναι Αναλώσιμοι, Ανώριμοι, Ανεύθυνοι που αντιμετωπίζονται ως αγέλη που πρέπει να Απομονωθεί και Φυλακιστεί.

Ακόμη και την περίοδο του Κορονοιού που η κυβέρνηση περιγράφει ως "Πόλεμο" αποκαλύπτεται ποιοι καλούνται να θυσιαστούν αφού η υγεία -σωματική και ψυχολογική-, αλλά και η ζωή τους δεν έχει καμιά αξία! 
Και ποιοι θα δίνουν Διαταγές εκ τους ασφαλούς, την ώρα που θα θυσιαζόμαστε για τα συμφέροντα των πλουσίων...

Ο Στρατός λειτουργεί με Προσωπικό Ασφαλείας ΜΟΝΟ για τους Στρατιωτικούς.

Οι φαντάροι είναι φυλακισμένοι, εκτελούν ακόμη περισσότερες αγγαρείες και σκοπιές καθώς φορτώνονται τις Υπηρεσίες των Στρατιωτικών.

Οι Εκπαιδεύσεις που ανακοινώθηκε ότι σταματούν, στην πραγματικότητα εκτελούνται κανονικά.
Τα ΣΠΕΝ έγιναν, ακόμη και οι βολές...
Είναι χαρακτηριστικά αυτά που βιώνουν οι συνάδελφοι που θα πάνε ΕΛΔΥΚ-Κύπρου.
Εσώκλειστοι για έναν ολόκληρο μήνα, απειλούνται να ζήσουν Φυλακισμένοι έως τις 10 Μαΐου, ενώ οι Μεταθέσεις στην Κύπρο θα γίνουν άμεσα. Επίσης, αντιμετωπίζουν να παραμείνουν Φυλακισμένοι στα Στρατόπεδα της Κύπρου για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα λόγω των αυστηρών μέτρων για τον Κορονοϊό που έχει λάβει η Ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία.
Όμως Ανισότητα υπάρχει ακόμη και με τις Εορταστικές Άδειες του Πάσχα.
Μπορεί αυτές να Απαγορεύτηκαν, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι μόνο οι φαντάροι θα παραμείνουν Εσώκλειστοι εργαζόμενοι στις μονάδες καθώς οι Στρατιωτικοί θα είναι σπιτάκι τους...
Όλα αυτά τα Προνόμια απολαμβάνουν σε Έκτακτη Ανάγκη ή όχι οι Στρατιωτικοί που λυσσάνε όταν ακούνε την Πρόταση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για λειτουργία των Μονάδων με Προσωπικό Ασφαλείας.
Αποδεικνύεται επομένως ότι μας Περιφρονούν, μας θεωρούν Κατώτερους, μας θέλουν μόνο για να τους Υπηρετούμε....
 Συνάδελφοι, μόνο με Αγώνα, με Αμφισβήτηση, με συλλογική Διεκδίκηση μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση, την καταπίεση, τον πόλεμο, εθνικισμό, ρατσισμό και το φασισμό.

Συνάδελφοι, ελάτε, δυναμώστε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Βγείτε αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.

Συγκροτήστε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ στα στρατόπεδα.

Γράψτε Επιστολές Καταγγελίας. Αφού το βλέπετε, δε θέλουν τη Δημοσιοποίηση της Αυθαιρεσίας, της Παραβίασης των δικαιωμάτων μας.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι η Καριέρα τους, το Γόητρο του Στρατού.

Πως μπορούν να περάσουν την προπαγάνδα τους για "εθνική ενότητα και την κοινωνική προσφορά του Στρατού" όταν η Στρατιωτική Θητεία σημαίνει άγρια Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση Φαντάρων και λαϊκής οικογένειας.

Να Αγωνιστούμε μαζί.
Εμείς Απαιτούμε:
·         Να δοθούν Άγραφες-Ειδικές Άδειες στους Φαντάρους.
·         Να λειτουργήσουν οι Μονάδες με Προσωπικό Ασφαλείας.
·         Αν το Υπουργείο Άμυνας τελικά δεν δώσει την Εορταστική Άδεια για το Πάσχα να προχωρήσει σε Αντίστοιχη Μείωση της Στρατιωτικής Θητείας για όλους μας.
·         Να μπουν όλες οι λαϊκές οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους Φαντάρους στον Στρατό στις Ευνοϊκές Ρυθμίσεις για το Έκτακτο Επίδομα των 800 Ευρώ.
το ΓΕΣ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 
ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία και ασκήσεις. 
Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.
ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου