Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο κορονοϊός παραλύει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ! 26 πλοία έχουν «χτυπηθεί» συνολικά

Ο κορονοϊός παραλύει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ! 26 πλοία έχουν «χτυπηθεί» συνολικά
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. 26 πλοία έχουν κρούσματα κορονοϊού με το παράδειγμα του αεροπλανοφόρου Roosevelt να μην έχει γίνει μάθημα.
Υπάρχουν επί του παρόντος κρούσματα κρονοϊού σε 26 πολεμικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, άλλα 14 έχουν πληγεί από τον ιό με τα μέλη του πληρώματος που επηρεάστηκαν να έχουν ανακάμψει, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του Ναυτικού στο CNN.

Τα 26 πλοία βρίσκονται σε λιμάνια και ναυπηγεία συντήρησης πρόσθεσε ο αξιωματούχος, «κανένα δεν βρίσκεται σε υπηρεσία» τόνισε.

Το Πολεμικό Ναυτικό δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πλοίων που «χτυπήθηκαν» ή τον ακριβή αριθμό κρουσμάτων, καθώς κάτι τέτοιο «θα έθετε σε τρομερό κίνδυνο την επιχειρησιακή ασφάλεια του σώματος».

Άπό την Τετάρτη το πρωί, 3.578 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ έχουν δείξει θετικοί στον ιό, συμπεριλαμβανομένων δύο θανάτων. Σχεδόν 800 από τα κρούσματα προήλθαν από το ξέσπασμα στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt, όπου υπήρξε και ένας νεκρός.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου