Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

30 ύποπτα κρούσματα Κορονοιού στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης; Ποιος και γιατί το Αποκρύπτει;


Ο Υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός
σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μιλώντας στις 02/04/2020 στη δημόσια τηλεόραση υποστήριξε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, καθώς τα διαπιστωμένα κρούσματα είναι λίγο περισσότερα από 20...
Είναι όμως έτσι η κατάσταση; Οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτουν μια τελείως διαφορετική εικόνα. Οι παρεμβάσεις της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι συνεχείς και αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο κρύβει το τι συμβαίνει πραγματικά, ενώ οι Διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ συχνά κρύβουν αφενός τον τεράστιο συνωστισμό φαντάρων στα στρατόπεδα, αφετέρου ότι τα μέτρα είναι ανεπαρκή και δυστυχώς αποτελούν τμήμα του προβλήματος.
Θέλοντας να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αποκάλυψης της πραγματικότητας και στην ενδυνάμωση της απαίτησης λήξης μέτρων, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιλέγει να προβάλλει την συγκεκριμένη ανάρτηση του militaire.gr.

Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο “Υπίατρου Κων.Τριανταφυλλίδη”, στο Πετροχώρι της Ξάνθης; Το ερώτημα πρέπει να απαντηθεί, γιατί οι καταγγελίες για προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικής κατάστασης που βιώνουν εκατοντάδες στρατιώτες και στρατιωτικοί είναι συνεχείς και επίμονες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται υπάρχουν τουλάχιστον 30 περιπτώσεις στρατιωτών που έχουν συμπτώματα σχετιζόμενα με τον κορονοϊό. Επισήμως έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο ένα κρούσμα.

Που έχουν βάλει αυτούς τους 30 στρατιώτες; Σε θαλάμους των οκτώ ατόμων… Δεν νομίζουμε ότι αυτό το λέει κάποιος καραντίνα.

Εύλογο και το ερώτημα, γιατί δεν γίνονται τεστ για να διαπιστωθεί πόσα από τα 30 περιστατικά είναι θετικά στον κορονοϊό, ώστε να μην κολλήσουν και οι υπόλοιποι στρατιώτες που δεν είναι. Η απάντηση έχει να κάνει με την ανεξήγητη προσπάθεια να μεταδοθεί η εικόνα ότι “όλα πάνε καλά”. Όχι μόνο στο Πετροχώρι, αλλά …γενικώς στο Στρατό.[...]Η προσπάθεια συγκάλυψης ή “εξωραϊσμού” της πραγματικότητας, μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να αποβεί μοιραία.

Το ψέμα δεν είναι αντιβίωση για τον κορονοϊό…



Όμως υπάρχει και μια ακόμη διάσταση του προβλήματος.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μετακίνηση στρατιωτών από το συγκεκριμένο στρατόπεδο σε μονάδες του Έβρου!
Θυμίζουμε:







ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 

ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Να ληφθούν γενναία μέτρα Αποσυμφόρησης και να παύσει ο Συνωστισμός.
Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία. 
Τα Στρατόπεδα να λειτουργήσουν με Προσωπικό Ασφαλείας.
Άδειες στους φαντάρους.
Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.
Να υπάρξει επίσημη Ενημέρωση από τις Διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ.
ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου