Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Και ενώ ο κόσμος ζει σε ρυθμούς κορονοϊού και οι φαντάροι βρίσκονται σε μεροληπτική καραντίνα, γιατί τα στελέχη που βγαίνουν ελεύθερα έχουν απ’ ότι φαίνεται ανοσία, το στρατόπεδο εξελίσσεται σε υγειονομική βόμβα.

Με απαγορεύσεις συναθροίσεων στα ΚΨΜ και στους θαλάμους, πριν τις ώρες του σιωπητηρίου, γιατί μετά τις 11.00 μ.μ. ο ιός μάλλον κοιμάται, και τα 20, 30, 40… άτομα που μένουν μαζί, δεν κολλάνε πια. Οι ιθύνοντες προσπαθούν να εμποδίσουν την εξάπλωση του ιού και να «προστατεύσουν» τους φαντάρους με απολυμάνσεις με φωτιστικό οινόπνευμα.

Αγνοούν, όμως, άραγε οι ανώτεροι την κατάσταση στα μαγειρεία του στρατοπέδου; 

Όπου οι δίσκοι φαγητού και τα μαχαιροπήρουνα πλένονται στο χέρι από φαντάρους με φθαρμένα γάντια. Χρειάζεται, λένε οι ανώτεροι, οικονομία σε αυτά.

Άραγε δεν μεταδίδονται διάφορες ασθένειες με ακάθαρτα σκεύη; 

Κοιμούνται και αυτά;

Αποστειρώνονται αποτελεσματικά οι δίσκοι και τα μαχαιροπήρουνα με πλύσιμο με κρύο νερό στο χέρι;

Και ποια η λύση σε αυτό; 
Επιπλέον αγγαρείες σε φαντάρους για ατελείωτες ώρες, έτσι για να δείχνουμε ότι παίρνουμε το ζήτημα σοβαρότερα. Γιατί, τι καλύτερο ενάντιο στον κορονοϊό από επιπλέον χέρια με βρώμικα γάντια;
Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει κανείς ότι είναι αναγκαία η αποστείρωση με πλυντήρια, και όχι με τακτικές καθαριότητας του 1950 τις οποίες το υγειονομικό θα καταργούσε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Χιλιάδες δίσκοι, χρησιμοποιημένοι χιλιάδες φορές, πλυμένοι με γρήγορο πλύσιμο στο χέρι, ενίοτε μόνο με νερό, γιατί και το σαπούνι θέλει την οικονομία του για να καλυφθούν ανάγκες εκατοντάδων φαντάρων και στελεχών.
Σάπιες εγκαταστάσεις με σπασμένους σωλήνες ολοκληρώνουν το σκηνικό του υγειονομικού
Μεσαίωνα. Και η απάντηση της ταξιαρχίας; Στέρηση εξόδων, διανυκτερεύσεων και αδειών
ΜΟΝΟ για τους φαντάρους, έτσι για να κολλήσουμε πιο εύκολα όλοι εδώ μέσα.
ΥΓ: Να σημειωθεί ότι το μισό στρατόπεδο Ηλιόπουλου υπέφερε για μία μέρα από διάρροια με την ταξιαρχία να προσπαθεί να το κουκουλώσει, και με φαντάρους άρρωστους, αφού έχουν κλείσει ΚΨΜ και θαλάμους έως το βράδυ, να γυρνάνε έξω στο κρύο όλη μέρα με μοναδική ευκαιρία να καθίσουν σε καρέκλα μισή ώρα, αυστηρά την ώρα του φαγητού.

Ξεχνάνε ότι είμαστε και άνθρωποι εκτός από φαντάροι.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 

ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Να ληφθούν γενναία μέτρα Αποσυμφόρησης και να παύσει ο Συνωστισμός.

Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία. 

Τα Στρατόπεδα να λειτουργήσουν με Προσωπικό Ασφαλείας.

Άδειες στους φαντάρους.

Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.

Να υπάρξει επίσημη Ενημέρωση από τις Διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ.

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Αν δεν δοθούν Εορταστικές Έδειες να μειωθεί Αντίστοιχα ο χρόνος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς μας έχουν σε μια φυλακή και δεν μας αφήνουν να βγούμε ενώ στα άλλα στρατόπεδα (Θεσσαλονίκη Κοζάνη Αθήνα) μια χαρά βγαίνουν εμείς μέσα τα στελέχη να μπαινοβγαίνουν καθημερινά και να μην μας επιτρέπουν να είμαστε ένας δίπλα από τον άλλον ενώ αν υπάρξει κρούσμα θα είναι απο τα στελέχη και μόνο εμείς είμαστε σε καραντίνα τα στελέχη γιατί οχι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά κάναν και το είπαν είναι η αλήθεια. Τους έχουν κλεισμένος μέσα σε θαλάμους πολλών ατόμων μπαίνουν σε σταγερ των 18 ατόμων για μεταφορά δεν υπάρχουν αντισηπτικά σαπούνια και απορυπαντικο είναι ελλιπές. Εγώ θεωρούμε στέλεχος και καλά αλλά είμαι εγώ όπως και άλλη σε αυτήν την κατάντια και μάλλον θ τημωρηθω επειδή λέω την αλήθεια και υποστηρίζω τους στρατιώτες. Αλλά όλα ξεκινούν από της ανύπαρκτες διοίκησης που κοιτούν μόνο την καρέκλα τους και πως θα πάνε στο εξωτερικό για να τα αρπαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή