Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΚΕΠΒ Θήβας: Με αφορμή τον Κορονοϊο ο Στρατός βγάζει Κέρδος από τους Φαντάρους!


η φώτο είναι αρχείου και δεν έχει καμιά σχέση με τον Στρατό!

Ο Στρατός ΠΟΥΛΑ στα ΚΨΜ, 

ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ στους φαντάρους μέσα προστασίας για τον Κορονοϊό!

Ενώ το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ δηλώνει ξανά και ξανά ότι λαμβάνει μέτρα κατά του Κορονοιού διασφαλίζοντας την Υγεία φαντάρων και μόνιμου προσωπικού...

Ενώ το ΓΕΣ προπαγανδίζει τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για να παρασκευάσει μέσα προστασίας για τον Κορονοιό....

Να και το δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ:

Τα εργοστάσια Ενόπλων Δυνάμεων έχουν το τελευταίο διάστημα προσαρμόσει πλέον σχεδόν όλες τις παραγωγικές δυνατότητές τους σε υλικά και προμήθειες προκειμένου να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της απειλής του κορωνοϊού, παράγοντας τόνους αντισηπτικού (κάπου 134,5 τόνους) και κατασκευάζοντας χιλιάδες μάσκες καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όχι μόνον των Ενόπλων Δυνάμεων (Ελλάδας και Κύπρου) αλλά και της κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή οι φαντάροι με τις επιστολές καταγγελίας τους διαψεύδουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων....

Συνάδελφοι φαντάροι μας καταγγέλλουν ξανά και ξανά ότι στο ΚΕΠΒ Θήβας δεν έχουν μοιραστεί ή δεν μοιράζονται μέσα Προστασίας για τον Κορονοϊό.

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει είναι να Πουλιούνται σχετικά είδη στο ΚΨΜ.

Υπολογίστε ποια είναι τα κέρδη του Στρατού από τον Κορονοϊό καθώς στο συγκεκριμένο στρατόπεδο βρίσκονται εκατοντάδες στρατιώτες που περιμένουν Εγκλωβισμένοι τη Μετάθεση τους στην ΕΛΔΥΚ, στην Κύπρο!

Εμείς απαιτούμε την Άμεση Δωρεάν Χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων για την Προστασία από τον Κορονοϊό...

Να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι εκπαιδευτικές διαδικασίες.
Ενώ το Υπουργείο Άμυνας δηλώνει ότι οι Εκπαιδεύσεις δεν γίνονται και έχουν σταματήσει...
Στο ΚΕΠΒ Θήβας -και όχι μόνο- τα ΣΠΕΝ γίνονται κανονικά. 
Βλέπεις, η Πολεμοκαπηλεία και το ΑΞΙΟΜΑΧΟ, η πολεμική προετοιμασία των Μισθοφόρων Στρατιωτών που στέλνονται στην Κύπρο για να υπερασπιστούν ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, ENERGEAN OIL GUS... είναι πιο σημαντικά...
Μέχρι και βολές έγιναν!
Άρα που είναι τα μέτρα που τονίζει το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ότι λαμβάνουν;
Εμείς καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να διερευνήσουν τις καταγγελίες των συναδέλφων και να μας δώσουν μια Υπεύθυνη Απάντηση για όλα αυτά.
Θυμίζουμε τι παράγουν αυτή την περίοδο τα Στρατιωτικά Εργοστάσια, χωρίς να δίνεται τίποτε στους φαντάρους:
* Στο 700 ΣΕ (Στρατιωτικό Εργοστάσιο) στο Κερατσίνι γίνεται η παραγωγή ποσότητας απλών χειρουργικών μασκών για την ικανοποίηση απαιτήσεων και αναγκών τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και του υπουργείου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό έχουν παραχθεί 50.000 μάσκες ενώ το 700 ΣΕ έχει προχωρήσει στην προμήθεια πρώτων υλών για την κατασκευή άλλων 100.000 μασκών την ερχόμενη εβδομάδα.
*Στην 441 ΑΒΥΥ (Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού), στον Ταύρο, γίνεται η παραγωγή αντισηπτικού διαλύματος από κατασχεμένες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης (από την Ανώτατη Αρχή Εσόδων), με αρχικό σχεδιασμό διάθεσης 20.000 φιαλών των 400 χιλιοστόλιτρων για την κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων, 1.500 φιαλών των 400 χιλιοστόλιτρων για την κάλυψη των αναγκών του ΓΕΕΦ (της Κυπριακής Εθνοφορυράς) και 13.500 φιαλών του ενός λίτρου για το υπουργείο Υγείας. Από τις παραχθείσες παρτίδες αντισηπτικού διαλύματος θα χορηγηθούν 1.000 φιάλες για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στην 441 ΑΒΥΥ λειτουργούν δύο γραμμές παραγωγής ανά οκτώ ώρες, κατασκευάζοντας ημερησίως 1.200 φιάλες των 400 χιλιοστόλιτρων ή 5.000 φιάλες του ενός λίτρου για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής μερίμνης που προκύπτουν βάσει του ολοκληρωμένου σχεδιασμού υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας που έχει γίνει από τα Επιτελεία.
* Στο 691 Βιομηχανικό Εργοστάσιο Βάσης προγραμματίζεται η λειτουργία γραμμής παραγωγής για την κάλυψη αναγκών σε υγρούς αντισηπτικούς σάπωνες και διαλύματα υποχλωριώδους νατρίου.
Εμείς Απαιτούμε:
  • Να δοθούν Άγραφες-Ειδικές Άδειες στους Φαντάρους.
  • Να λειτουργήσουν οι Μονάδες με Προσωπικό Ασφαλείας.
  • Αν το Υπουργείο Άμυνας τελικά δεν δώσει την Εορταστική Άδεια για το Πάσχα να προχωρήσει σε Αντίστοιχη Μείωση της Στρατιωτικής Θητείας για όλους μας.
  • Να μπουν όλες οι λαϊκές οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους Φαντάρους στον Στρατό στις Ευνοϊκές Ρυθμίσεις για το Έκτακτο Επίδομα των 800 Ευρώ.
το ΓΕΣ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 
ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία και ασκήσεις. 
Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.
ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου