Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΙΣΤΟΣ: Μια πρόταση Δικτύου Ψυχικής και Κοινωνικής Υποστήριξης

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθημερινά μοιράζεται τις ανησυχίες των συναδέλφων.
Η Ψυχολογική πίεση ιδιαίτερα για τους συναδέλφους της ΕΣΣΟ του Μαρτίου 2020 -αλλά όχι μόνο- είναι τεράστια.
Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκλεισμού, αίσθημα αδικίας και αβεβαιότητας, εντείνουν την απόγνωση.
Είναι κάτι που διαπιστώνουν οι συνάδελφοι γενικά, αλλά αρκετοί φαντάροι με πιο εξειδικευμένες γνώσεις εμμένουν στη μεγάλη έλλειψη Ψυχολογικής Υποστήριξης.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κλιμακώνουμε την προσπάθεια μας για την Υπεράσπιση των Δικαιώματων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Παράλληλα, καθώς πολλοί συναγωνιστές μας πρότειναν να προβάλλουμε τον συγκεκριμένο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, προχωρούμε στη γνωστοποίηση του στους συναδέλφους φαντάρους:

Ο ΙΣΤΟΣ είναι ένα δίκτυο αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε από μία ομάδα ψυχαναλυτών με σκοπό την ψυχική και κοινωνική υποστήριξη συνανθρώπων μας εν μέσω της πανδημίας. Το δίκτυο υποστήριξης απαρτίζεται από ψυχαναλυτές, κλινικούς ψυχολόγους, ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο, κοινωνικό λειτουργό και ειδικό παιδαγωγό. Η παροχή υπηρεσιών είναι δωρεάν, και θα γίνεται με τους εξής τρόπους: είτε με τηλεφωνικές/τηλεματικές συνεδρίες σε συμφωνημένο χρόνο μετά από συνεννόηση με τους συντονιστές του δικτύου είτε με απαντήσεις σε γραπτά μηνύματα με ερωτήσεις των χρηστών των υπηρεσιών του δικτύου, στο inbox της σελίδας του δικτύου στο facebook. Επίσης ο ΙΣΤΟΣ θα αναρτά πληροφορίες και ενημερώσεις που είναι χρήσιμες και σημαντικές για την τρέχουσα υγειονομική κρίση και την αντιμετώπισή της.

Είμαστε μαζί.Κανένας/Καμία Μόνος/η.

Η φωνή σας ακούγεται!

-Οι υπηρεσίες θα δίνονται στις γλώσσες: Ελληνικά, Αλβανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
e-mail: istos.psychoanalysis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου