Τρίτη 5 Μαΐου 2020

31η Ταξιαρχία: Υγειονομικός Έλεγχος μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ποντίκια στα μαγειρεία!

Άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Ιεραρχίας μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις επικίνδυνες για την υγεία όλων συνθήκες που επικρατούν στα μαγειρεία.
Όπως μας ενημερώνουν οι συνάδελφοι έγινε Υγειονομικός Έλεγχος.
Αντίθετα υπάρχει κλίμα Αναμονής σε όλες τις μονάδες τους στρατοπέδου για το τι θα γίνει με τις άδειες-εξόδους-διανυχτερεύσεις.

Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώσει τους φαντάρους και όλοι περιμένουν την 4η Μαίου όπου τα μέτρα αναστέλλονται και υπάρχει η προσδοκία ανακοινώσεων από το Υπουργείο Άμυνας .

Θυμίζουμε την σχετική μας ανάρτηση:

31η Ταξιαρχία: ποντίκια στα μαγειρεία, φαντάροι στα ιατρεία!
Απαιτούμε απαντήσεις από το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού. 
Για τα μαγειρεία της 31ης Ταξιαρχίας. Φαντάροι παραπονιούνται συνεχώς για απίστευτη αθλιότητα στα μαγειρεία που μεταξύ άλλων δίνουν το παρόν και ποντίκια. 
Συνάδελφοι φαντάροι που φοβούνται πλέον να φάνε! 
Είναι ενήμερη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας ότι 8 με 9 στρατιώτες κρίθηκε απαραίτητο να επισκεφτούν τα Ιατρεία της μονάδας και πιο συγκεκριμένα το ΣΤΕΠ;

Οι υπεύθυνοι του Υγειονομικού εκτιμούν ότι πρόκειται για περιστατικά γαστρεντερίτιδας. Αλλά οι φαντάροι ανήσυχοι μιλούν για τροφική δηλητηρίαση!
Να επανεξεταστούν οι στρατιώτες προκειμένου να υπάρχει βεβαιότατα. Σε κάθε περίπτωση Υπουργοί, Αρχηγός ΓΕΣ και Μέραρχος θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί;
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου