Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Η Εκκλησία στρέφεται ενάντια στους Πρόσφυγες: δώρισαν κάμερες στον Στρατό για να φυλάξει τα Κλειστά σύνορα!


Το Απάνθρωπο Ελληνικό κράτος θέλει και την αντίστοιχη Εκκλησία του!
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχοντας υιοθετήσει τις πιο ακραίες Ακροδεξιές και Φασιστικές φωνές έκλεισε τα σύνορα για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες.
Ταυτόχρονα, εξυπηρετεί και την ακροδεξιά πολιτική των Κλειστών συνόρων της Ευρώπης Φρούριο.
Αυτή είναι η πραγματική αιτία των δραματικών επεισοδίων που σημειώθηκαν πρόσφατα στον Έβρο, χωρίς κανείς να αδιαφορεί για την εργαλειοποίηση του προσφυγικού ζητήματος από τον Ερντογάν αλλά και από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη που την απάνθρωπη κλιμάκωση του πολέμου ενάντια στους πρόσφυγες επιχειρεί να παρουσιάσει μονοσήμαντα ως άλλο ένα επεισόδιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού! 
 Την Ακροδεξιά πολιτική των Κλειστών συνόρων υπερασπίζει ο Στρατός και οι Ειδικές Κατασταλτικές Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι Ευρωπαίοι φασίστες, η FRONTEX, οι Τραμπούκοι Συνοριοφύλακες, οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και οι ακραίοι εθνικιστές της Εθνοφυλακής.
Αποκορύφωμα αυτής της απάνθρωπης πολιτικής του Κράτους Άμυνας Ασφάλειας που αντιμετωπίζει τους Πρόσφυγες-Μετανάστες ως Ασύμμετρες Απειλές είναι το Τείχος του Αίσχους που κατασκευάζεται σε όλο τον Έβρο από την κυβέρνηση της ΝΔ και με την στήριξη όλης της αντιπολίτευσης.
Συμπαραστάτης της κυβέρνησης και του Στρατού σε αυτή την κτηνώδη πολιτική και η Εκκλησία!
Εκκλησία που έδωσε κάμερες για τον Έβρο στο ΥΠΕΘΑ
Η ελληνική εκκλησία αποφάσισε να χαρίσει στρατιωτικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα θερμικές κάμερες νυχτερινής σκοπεύσεως στις ένοπλες δυνάμεις.«πρόκειται για συστήματα που μπορούν να παρατηρήσουν και να ανιχνεύσουν άρμα μάχης στα 5 χλμ, κίνηση ανθρώπου στα 2,5 χλμ, ενώ στο 1 χλμ μπορεί να γίνει και αναγνώριση προσώπου».
Οι κάμερες δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τον εντοπισμό μεταναστών και προσφύγων που ξεφεύγουν από πολεμικές συγκρούσεις και ζητούν καταφύγιο για τις οικογένειές τους. Η εκκλησία συνδράμει το έργο ενός κράτους το οποίο αποδεδειγμένα καταπατά το διεθνές δίκαιο στερώντας σε κυνηγημένους ανθρώπους το δικαίωμα αίτησης ασύλου και επαναπροωθώντας τους πίσω στους διώκτες τους.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι κάμερες φαίνεται να είναι τύπου THERMIS LR τις οποίες προμηθεύει η εταιρεία Τheon Sensors. Μεταξύ άλλων η Theon συνεργάζεται με τις ένοπλες δυνάμεις της χούντας της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. info-war.gr

Γράφουν οι δημοσιογράφοι που προβάλλουν αυτή την κτηνωδία:
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε , τη Μονή Πετράκη και τα γραφεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου όπου συνάντησε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο Β’. Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συναντήσεως, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης παρέλαβε ειδικό εξοπλισμός προς χρήση από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ως δωρεά της Εκκλησίας της Ελλάδος,

Αναγνωρίζοντας την επίκτητη ανάγκη θωρακίσεως των συνόρων, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ενέκρινε την κάλυψη προμηθειών του Στρατού και την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τη θωράκιση του φράκτη στα σύνορα του Έβρου, ύψους 49 χιλιάδων ευρώ. 

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν ηλεκτρολογικό υλικό για τη φωταγώγηση των περιφραγμένων σημείων, καθώς επίσης, πράσινο ύφασμα και συρραπτικά προκειμένου να γίνουν εργασίες συντηρήσεως, ενισχύσεως και επεκτάσεως του υφισταμένου φράκτη σε έκταση 8.000 τ.μ. Δωρίσθηκαν επίσης θερμικές κάμερες νυκτερινής παρατηρήσεως/σκοπεύσεως, προκειμένου να αναβαθμιστεί το οπτικό υλικό των στρατιωτών προσδίδοντας μοναδικές δυνατότητες εντοπισμού και εγκαίρου αντιδράσεως.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς.

Εμείς δηλώνουμε:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ εργατικούς αγώνες
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες
Δεν θα σκοτώσουμε και δεν θα σκοτωθούμε για τα κέρδη των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, ENERGEAN, Λάτση και Βαρδινογιάννη. 
Απαιτούμε να Ανοίξουν τα σύνορα της ΕΕ για τους πρόσφυγες, να τους Αναγνωριστούν όλα τα Δικαιώματα και να αναλάβουν οι Ιμπεριαλιστές που καταστρέφουν τους λαούς το κόστος Ανοικοδόμησης των κρατών που καταστρέφουν.
Το Ελληνικό κράτος όχι μόνο πρωταγωνιστεί σε όλα αυτά ως Πολεμικό Ορμητήριο, στέλνει στρατεύματα και οπλικά συστήματα στο εξωτερικό και ορθώνει Τείχη του Αίσχους.
Η θέση μας είναι στο πλευρό των Προσφύγων και Μεταναστών, απέναντι στις κυβερνήσεις του πολέμου και τους Στρατοκράτες, το ΝΑΤΟ, τη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου