Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Έκτακτο Ανακοινωθέν: Ο Στρατός Αναλαμβάνει τους ελέγχους για κορονοϊό σε λιμάνια και αεροδρόμια-Που είσαι Παπαδόπουλε

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ “ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να συμβάλλουν εμπράκτως οι Ένοπλες Δυνάμεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδίου για τη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19” σε επισκέπτες της χώρας μας από την 1η Ιουλίου 2020.
Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, από αύριο και για τρεις μήνες, μόνιμα κλιμάκια που αποτελούνται από υγειονομικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (26 Αξιωματικούς και 100 Υπαξιωματικούς) θα επανδρώσουν 22 καθορισμένα αεροπορικά σημεία εισόδου, αλλά και τέσσερα σημεία πρώτης εισόδου επιβατών κρουαζιερόπλοιων στη χώρα μας.

Θυμίζουμε:




Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κάνει προσλήψεις Γιατρών αλλά χρησιμοποιεί τον Στρατό για τους ελέγχους για κορονοϊό στα νησιά

Μετά τα μεγάλα λόγια και τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, για τις εντυπώσεις..., έρχεται η Ανεργία, η Περιφρόνηση, οι Ιδιωτικοποιήσεις και η Στρατιωτικοποίηση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ βαδίζει στο δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και εμπλέκει τον Στρατό στους ελέγχους για τον κορονοϊό στα νησιά.
Δείτε πως περιγράφει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μέσα από το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την νέα απόπειρα στρατιωτικοποίησης και κάλυψης από τον Στρατό των αναγκών πρόληψης του Ιού καταστρέφοντας θέσεις εργασίας:
"Την ανάγκη για συνεργασία, συνεννόηση και συναίνεση έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση την οποία βιώνουμε και σιγά σιγά να χτίσουμε την επόμενη μέρα για την πατρίδα μας, για τα νησιά μας για τον ελληνικό τουρισμό, τόνισε σε δήλωση του σήμερα το βράδυ στη Μυτιλήνη ο Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο τετραήμερης περιοδείας του στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ενόψει του «ανοίγματος» των διεθνών πτήσεων την 1η Ιουλίου.
Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς «θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται. Κάθε μέρα πτήσεων θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας»".
Και γιατί δεν προσλαμβάνουν γιατρούς και νοσηλευτές;
Ο Στρατός όχι μόνο καταστρέφει θέσεις εργασίας αλλά θέτει σε κίνδυνο την ζωή των φαντάρων και του χαμηλόβαθμου προσωπικού.
Είναι γνωστές εξάλλου οι τεράστιες ανάγκες σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Υγειονομικού.
Στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που εφημερεύουν Κτηνίατροι..., με ολόκληρα Τάγματα χωρίς γιατρό και ενώ συχνά γίνονται ασκήσεις με επικίνδυνα πραγματικά πυρά χωρίς την παρουσία γιατρού! 
Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφαση της και να ικανοποιήσει τώρα όλα τα δίκαια αιτήματα των κινημάτων στον χώρο της Υγείας.
Η κυβέρνηση με προχειρότητα και αναλγησία επιχειρεί να απαντήσει στον κίνδυνο του Κορονοιού έχοντας στον νου της μόνο τα κέρδη των ξενοδόχων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου