Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Η Αλεξανδρούπολη πολύτιμο πέρασμα για τους Αμερικανούς Φονιάδες των λαών

Η Αλεξανδρούπολη παίζει κεντρικό ρόλο στους αμερικανικούς ενεργειακούς και πολεμικούς σχεδιασμούς, για αυτό και το λιμάνι της επιδιώκεται να Ιδιωτικοποιηθεί και να πέσει στα χέρια τους!
Μια ακόμη σοβαρή απόδειξη αποτελεί η ΝΑΤΟική άσκηση ATLANTIC RESOLVE 2020. 
Στο πλαίσιο αυτής 3.000 Αμερικάνοι Μισθοφόροι στρατιώτες και 800 κομμάτια εξοπλισμού θα μετακινηθούν μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, το διήμερο 23-24 Ιουλίου. Από εκεί θα ξεκινήσουν οδικώς και μέσω σιδηροδρομικού δικτύου την μεταφορά των δυνάμεων προς την Ρουμανία.
Αξίζει να δούμε το πως παρουσιάζεται η είδηση από μιλιταριστικά σάιτ:
• Αναφορικά με την υποστήριξη της ΝΑΤΟικής άσκησης ATLANTIC RESOLVE 2020, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μέγεθος εξυπηρέτησης υπηρεσιών και εμπορευμάτων που έχουμε παράσχει έως και σήμερα.
• Θα καταπλεύσει στον νέο εμπορικό terminal το μεγαλύτερο πλοίο που έχει μπει ποτέ στον λιμένα, μήκους 264m.
• Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του λιμένα θα πραγματοποιήσουμε συνδυασμένη μεταφορά πλοίου-τρένου στο νότιο μέρος του νέου terminal, γεγονός που πρόκειται να καταστήσει την 23η Ιουλίου 2020 ιστορική!!
Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ
Το ελληνικό κράτος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιθετικές ιμπεριαλιστικές κινήσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.  Έχοντας αναλάβει ρόλο Χωροφύλακα των λαών, μετατρέποντας την ελληνική επικράτεια σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο -κάτι που προβλέπεται και από την στρατηγική πολεμική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ, όπως καθορίστηκε από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, επιδιώκει να εκφράσει τους πιο επιθετικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου διαμορφώνοντας κοινότητα συμφερόντων με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις 
Η συγκεκριμένη άσκηση και όλοι οι παράμετροι της αναδεικνύουν ως εχθρό τους την Ρωσία, με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, να δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να παρακάμψουν τον Βόσπορο και παράλληλα να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή τσακίζοντας κάθε ασύμμετρη απειλή.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα η 12η Μεραρχία έχει αναλάβει την αποστολή να υποδεχθεί και να προωθήσει τις αμερικανικές δυνάμεις για την άσκηση Black Sea 2020. 
Εμείς καλούμε τον λαό και τους φαντάρους να Αντισταθούν σε όλα αυτά.
Να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ τις Πολεμικές προετοιμασίες: Η καλύτερη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η μεγαλύτερη συμβολή στο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει μήνυμα αγώνα για την συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ-ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ!
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στην συνδρομή-συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στις Ασκήσεις . 
Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή στους βρώμικους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. 
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ   
  • ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
  • ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
  • ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-Να διαλυθούν οι Πολεμικές Συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής Κυβέρνησης κατά των Προσφύγων. Δεν Υπηρετούμε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης προσφύγων-μεταναστών.  Δεν κυνηγάμε Πρόσφυγες-μετανάστες.
Δεν εφαρμόζουμε εμείς τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής που στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Δε θα Υπακούσουμε σε καμιά για να σπάσουμε Απεργία. Δε θα εφαρμόσουμε καμιά διαταγή Καταστολής Πλήθους!  
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες. 
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό. Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η βάση ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. 
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Λέμε ότι στον Καθορισμό ΑΟΖ και την Εκμετάλλευση Ενεργειακών Κοιτασμάτων
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των νέων Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου