Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΚΕΤΧ: σπάνε οι Αξιωματικοί το Ιατρικό Απόρρητο των φαντάρων


 ζήτησαν από τους γονείς να ενημερώσουν τους Αξιωματικούς για το αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα οι φαντάροι
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΤΧ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντισυνταγματική ενέργεια της Ιεραρχίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Πάτρα να ζητήσει με επιστολή του από τους γονείς των φαντάρων να τον ενημερώσουν για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι αντίθετη με το απόρρητο των προσωπικών ιατρικών δεδομένων του καθενός από εμάς και σαν τέτοια πρέπει να καταδικαστεί και να ακυρωθεί.

Άλλωστε οι φαντάροι ελεγχόμαστε από ιατρική επιτροπή του στρατού πριν την κατάταξή μας και όσοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα παίρνουν αναβολή, αλλά και όσοι υπηρετούμε παρακολουθούμαστε από γιατρούς στη διάρκεια της θητείας μας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχει η Ιεραρχία με τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα μας και γι’ αυτό ζητάμε να ακυρωθεί και να καταδικαστεί αυτή η παράνομη ενέργειά του.
ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΤΧ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Εμείς ρωτάμε:
Το γνωρίζει αυτό ο Διοικητής του ΚΕΤΧ;
Έχει κάποια σχέση με την επιστολή αυτή;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

1 σχόλιο:

  1. Ολων το ιατρικο απορρητο σπανε εκτος τον αξιωματικον,ωστε να παραμηνουν εκει που θελουν και ασχετα εαν κινδυνευης να μεινης αναπειρος ,διαγραφουν τα χαρτια σου δεν κρατανε αρχειο και ετσι λενε οτι δεν το ηξεραν.Εχουν πολλα κολπα στο μανικη τους εκει και ξερουν τι κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή