Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Απελπισμένοι φαντάροι της 96 ΑΔΤΕ: Επιφυλακή ΜΟΝΟ για φαντάρους-Στρατιωτικοί σε Ταβέρνες και Κατασκηνώσεις!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφερθώ σε αυτό το "μαύρο" στρατόπεδο που λέγεται 96 ΑΔΤΕ (Χίος).
Καταρχήν την άδεια του κορονοϊού, αυτές τις 10 μέρες τις έδωσαν σχεδόν σε όλους εκτός από αυτούς από μένουν μόνιμα Χίο, με την δικαιολογία να μην φάνε οι υπόλοιποι εμπλοκή, ενώ οι Χιώτες την έφαγαν εις διπλούν και τριπλούν λόγω των γκρουπ που δημιουργήθηκαν για να φύγουν οι άλλοι. 
Απαιτούμε την άδεια του κορονοϊού για όλους τους φαντάρους χωρίς διακρίσεις για τον τόπο κατοικίας των φαντάρων.

Έπειτα μπήκαμε σε επιφυλακή όπου μας έκοψαν τις διανυκτερεύσεις μας φόρτωσαν επιπλέον υπηρεσίες για να προστατεύουμε το στρατόπεδο και τα στελέχη κάνουν διακοπές σε παραλίες ΚΑΑΥ και ταβέρνες.
Όσο υπήρχε επιφυλακή για τα στελέχη απλά έμεναν μέσα μέχρι το απόγευμα και καλά τα μισά και τα αλλά μισά ερχόντουσαν από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, όπου στις 22.00 έληγε γι αυτούς η επιφυλακή.
Τώρα που και καλά έχει τελειώσει όλο αυτό το ζήτημα με την επιφυλακή οι φαντάροι συνεχίζουν να μην παίρνουν διανυκτέρευση.

Τέλος ενημερώνω ότι από πολλούς φαντάρους που απολύονται είτε είναι 8μηνοι είτε 9μηνοι και έχουν τιμητικές άδειες, τα στελέχη τους τις τρώνε και τους διώχνουν μόνο με τις δικές τους (ΤΑΠ, κανονικές) γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες όπως μας λένε, ενώ υπάρχουν αλλά στρατόπεδα στην Χίο όπου τα στελέχη κάνουν κανονικά υπηρεσίες επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί φαντάροι αλλά στην ταξιαρχία της Χίου μάλλον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.
Επίσης πρόσφατο γεγονός που μάθαμε εμείς οι φαντάροι της 96 ΑΔΤΕ είναι ότι λόγω του Παρμενίωνα που τελικά θα γίνει ίσως να μας κόψουν τις άδειες τις αιμοδοσίας για να δώσουμε το παρών στην άσκηση.
Πόσο ακόμα θα υποφέρει η Α ΕΣΣΟ; (Σειρά Γενάρη) 
Άδεια κορονοϊού δεν πήραμε, οι Διανυχτερεύσεις έχουν κοπεί από τον Ιούλιο, μας κόβουν τώρα και τις άδειες από την αιμοδοσία, ποσά να αντέξουμε πια;

Για μια ακόμη φορά Αποκαλύπτεται ότι οι φαντάροι είναι τα μεγάλα θύματα της Πολεμικής Κινητοποίησης, αλλά και των προνομίων των στρατιωτικών.
Αδικία και Ανισότητα, Εκμετάλλευση και Καταπίεση.
Σας το λέμε μια φορά ακόμη:
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Συμφέροντα σας.
Τι απαντά ο Μητσοτάκης, ο Παναγιωτόπουλος και ο Στεφανής στον πατέρα και τη μάνα που έχουν τόσους μήνες να αγκαλιάσουν το παιδί τους και τα κανάλια σας τους Απειλούν ότι θα επιστρέψει από την Κύπρο σε ένα φέρετρο τυλιγμένο σε ελληνική σημαία, με τα σηματάκια των πετρελαϊκών εταιρειών;
Τι έχει να απαντήσει;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου