Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία 401 και 424 σημειώνεται μεγάλη προσέλευση ύποπτων κρουσμάτων covid-19

Υπάρχει λόγος που το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία δεν ανακοινώνουν τι συμβαίνει στον Στρατό με τη διάδοση του Κορονοιού.
Και οι λόγοι είναι δύο:
αφενός γιατί αποδεικνύεται το πόσο φαιδρή είναι η κυβερνητική προπαγάνδα που στοχοποιεί την νεολαία και τη δαιμονοποιεί. Έχοντας την συνδρομή των χρυσοπληρωμένων ΜΜΕ της χρεώνουν την ευθύνη για τη διάδοση του Κορονοιού για να αποκρύψουν τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες.
επιπλέον, αποδεικνύεται ότι στον Στρατό υπάρχει μεγάλη διάδοση του Κορονοιού, με την πλειοψηφία των κρουσμάτων να αφορά Στρατιωτικούς. 
Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί που δεν συχνάζουν στις πλατείες!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεγάλη προσέλευση στρατιωτικών και οπλιτών, ύποπτων κρουσμάτων για κορονοϊό, διαπιστώθηκε πρόσφατα, στα δύο μεγάλα στρατιωτικά νοσοκομεία του Στρατού Ξηράς, 401 ΓΣΝ Αθηνών και 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.
Εμπύρετα και μη περιστατικά προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία των δύο νοσοκομείων προκειμένου να δώσουν δείγμα για τεστ και να λάβουν ιατρικές οδηγίες.
Ανάλογη είναι η εικόνα και στα νοσοκομεία του ΠΝ και της ΠΑ, καθώς και σε ΚΙΧΝΕ του Στρατού Ξηράς.
Οι αιτίες όμως για την διάδοση του Κορονοιού πρέπει να αναζητηθούν στο Πεντάγωνο.
Το στρατιωτικό κατεστημένο συνεχίζει κανονικά τις Ασκήσεις και την Πολεμική Προετοιμασία, συχνά σε Συνεκπαιδεύσεις με τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βόρειας Μακεδονίας, χωρίς να ενδιαφέρονται για την Υγεία του Προσωπικού.
Εμείς Απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου