Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Στρατόπεδο "Βογιατζή" 31 Μ/Κ Ταξιαρχία, Φέρες Έβρου: Συνεχή κρούσματα Κορονοιού ενώ το Υπουργείο Άμυνας λέει ότι λαμβάνονται μέτρα!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Συνάδελφοι καλημέρα.
Υπηρετώ στο στρατόπεδο Βογιατζή στον Έβρο.
Τις τελευταίες ημέρες ανακαλύπτονται διαρκώς κρούσματα κοβιντ και προφανώς μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε όλοι. 
Κατά πάσα πιθανότητα θα μας κόψουν την τις άδειες εορτών μαζί με της ορκωμοσίας και φαντάζομαι ανάλογη εικόνα υπάρχει και αλλού.
Το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού και μόνο είναι πρόβλημα.
Χώρια οι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Φαντάζομαι καλό είναι να συγκεντρώσουμε τα περιστατικά και να τα δημοσιοποιήσουμε για να ασκήσουμε την οποία πίεση μαθαίνοντας όλοι τι συμβαίνει στον πολυδιαφημισμένο στρατό τους.

Πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι οι φαντάροι είναι Εσώκλειστοι αλλά τα κρούσματα είναι συνεχή.
Απαιτούμε τα στελέχη που μπαινοβγαίνουν στην μονάδα να μην έρχονται σε επαφή με τους φαντάρους. Να τους γίνονται ΤΕΣΤ για να μπουν στη μονάδα! 
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτούμε 10 Μέρες Εορταστικές Άδειες για όλους τους Συναδέλφους.
Λύσεις υπάρχουν. 
Να σταματήσει το Υπουργείο Άμυνας να κρύβετε πίσω από τον Κορονοιό και να χρησιμοποιεί τον Ιό ως πρόσχημα για να μας καταπιέσει και Φυλακίσει.
 • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
 • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. Να εξασφαλίσουν τη ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΗ μας ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ με υπηρεσιακά οχήματα και να έρθει σε επικοινωνία με ΟΣΕ-ΚΤΕΛ-πλοιοκτήτριες εταιρείες. Να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όλους τους συναδέλφους που θα επιστρέφουν με Άδεια, φροντίζοντας για την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων. 
 • Συνάδελφοι λεφτά υπάρχουν. Δίνουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για να αγοράσουν όπλα και να προσλάβουν Μισθοφόρους Στρατιώτες αλλά Αδιαφορούν για την Υγεία και Ζωή μας. Δεν είμαστε Αναλώσιμοι. Δεν θα πεθάνουμε για τον Στρατό τους, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης. 
 • Να πάρουν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό. Να δώσουν νωρίτερα Μεταθέσεις, στο 4μηνο. Να δοθούν Άγραφες Άδειες και ο Στρατός να εξασφαλίσει τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε στην Φυλάκιση μας.

  Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
  Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη.
  Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

  ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου