Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ): τα πάνω κάτω έφερε η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σε μια ακόμη μονάδα...
Για μια ακόμη φορά η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε καθοριστική για τη βελτίωση των συνθηκών.
Τα αντανακλαστικά του ΓΕΣ και της Ιεραρχίας λειτούργησαν "άψογα" και κάτω από την πίεση των διαμαρτυριών ήρθαν οι απαιτούμενες βελτιώσεις.
Όπως λένε χαρακτηριστικά οι γονείς η δραματικότητα της κατάστασης στη Θες/νίκη έγινε αντιληπτή!
Η Διοίκηση έβαλε 50/50 την παρουσία όλων.
Φαντάροι, χαμηλόβαθμα στελέχη, γονείς αν δε διαμαρτυρηθείς, αν δεν Αγωνιστείς μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν αλλάζει τίποτε.
Θυμίζουμε: 
Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ): Για το Υπουργείο Άμυνας είμαστε Αναλώσιμοι
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Γράφω προκειμένου να δουν κάποια πράγματα το φως της δημοσιότητας, μιας και οι νόμιμες διαδικασίες (συνδικαλιστικά όργανα, άλλα σάιτ, ιεραρχία) δεν κάνουν τίποτα, ενώ η δικιά σας ιστοσελίδα γράφει την οπτική των υπολοίπων. 
Αν και μπορώ να μιλήσω για τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, τα παρακάτω αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο σύνολο τους. Εξάλλου η επαίσχυντη οδηγία για την προστασία του προσωπικού προήλθε από το ΓΕΕΘΑ και το κύριο μέλημα της ήταν -αφού έκλεινε με αυτό- «να λάβει το προσωπικό τις άδειες όπως προβλέπεται». 
Αυτή η επιβεβλημένη οδηγία, σε μια «εξαιρετική» χρονιά (COVID, Oruc Reis) όπου όλοι οι ένστολοι δεν έκαναν διακοπές, δεν πήραν άδειες, δεν είδαν άλλους ανθρώπους κλπ, δείχνει την αναλγησία των υπευθύνων. 
Για άλλη μια φορά, επιβάλλει στους ανθρώπους που σήκωσαν το βάρος μιας δύσκολης χρονιάς, να πάρουν την άδεια τους για να μείνουν στο σπίτι τους προκειμένου να μην αρρωστήσουν!
Διατάζει ταυτόχρονα, το προσωπικό να είναι πάντα πάνω από το 50%. Αυτό έχει γίνει λοιπόν γόνιμο παρεξηγήσεων που ως επί το πλείστον βλάπτουν στελέχη και στρατιώτες. 
Πως : εδώ έρχομαι στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. 
Η Σχολή τους έχει όλους μέσα, μαθητές και στελέχη και στρατιώτες. 
Να είμαι δίκαιος, τις τελευταίες τάξεις των μαθητών, τις έχει βγάλει στο σπίτι τους, γιατί δεν τους φτάνει το internet για την τηλεκπαίδευση. Επίσης, επειδή δεν μπορεί, τα στελέχη γυρίζουν στο σπίτι τους, ώστε τις ώρες που δεν εργάζονται να είναι σε καραντίνα. 
Τους υπόλοιπους τους έχει μέσα, και θα μειώνονται καθώς θα αρρωσταίνουν, ελπίζοντας πως δεν θα προλάβουν να αρρωστήσουν τόσοι όσοι θα αναρρώνουν, ώστε να παραμείνει το 50%. 
Το βασικότερο είναι πως ο αρμόδιος Αξιωματικός δεν θα έχει δώσει σε κανέναν, υποχρεωτική απουσία χωρίς να του χρεώσει άδεια. 
Με τη στρατηγική τους όμως, διακινδυνεύουν την υγεία στελεχών, στρατιωτών, τουλάχιστον. 
Και οι μαθητές κινδυνεύουν τελικά. 
Και κλείνω, λέγοντας πως οι περισσότεροι, έχουν στο μυαλό τους τη ΣΣΑΣ, ως Στρατιωτική Ιατρική. 
Κανένα ιατρικά ορθό μέτρο από ένα αρμόδιο Αξιωματικό που δεν είναι γιατρός. 


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δημοσιοποιεί την συγκεκριμένη επιστολή καταγγελίας προκειμένου να ληφθούν μέτρα.
Προκειμένου να παρέμβει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας διαπιστώνοντας σε τι κινδύνους θέτουν οι διαταγές τους το σύνολο του Προσωπικού.
Προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι στον Στρατό, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία μας θεωρεί Αναλώσιμους.
Η Εγκληματική Αμέλεια της κυβέρνησης της ΝΔ έχει φέρει τον λαό μας σε αυτό το δραματικό σημείο να μετρούμε καθημερινά δεκάδες Δολοφονημένους συνανθρώπους μας.
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό και την Αστυνομία. Κανένας νέος Μισθοφόρος Πραιτοριανός τους.
Πρέπει να τους Αμφισβητήσουμε.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο επιβάλλουν μια διαρκή κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης εξαφανίζοντας τα Δικαιώματα μας, αντιμετωπίζοντας μας ως Δούλους και Αναλώσιμους.
Συνάδελφοι, ΜΟΝΟ με τον Τσαμπουκά μας, με τη Διαμαρτυρία και παλεύοντας μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου