Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση για τεστ covid στα ΚΙΧΝΕ Έβρου από Νεοσύλλεκτους ενώ έγιναν ΤΕΣΤ στην Κατάταξη;


Το τελευταίο χρονικό διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες από τα στρατόπεδα του Έβρου -και όχι μόνο- ότι πληθαίνουν τα θετικά κρούσματα Κορονοιού τόσο μεταξύ των στελεχών, όσο και μεταξύ των Νεοσυλλέκτων.
Αποδεικτικό στοιχείο αυτής της κατάστασης είναι η ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από φαντάρους και στελέχη της 12ης και 16ης Μεραρχίας, για τεστ κορονοϊού.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η κίνηση προς το 216 ΚΙΧΝΕ Αλεξανδρούπολης και στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Τόσο εμπύρετα καθώς και ασυμπτωματικά περιστατικά προσέρχονται στο Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας, προκειμένου να υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο.
Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι από τα ΣΥΠΟ της περιοχής.
Και μπορεί να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το υγειονομικό προσωπικό, το οποίο καταβάλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά όλοι απαιτούν από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.

Γιατί οι Νεοσύλλεκτοι της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου που εξετάστηκαν στην Κατάταξης τους κάνοντας PARID ΤΕΣΤ μερικές μέρες αργότερο πηγαίνουν ξανά στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία όπου ¨βγαίνουν" θετικοί στον Κορονοιό;

Είναι ή δεν είναι τα ΣΥΠΟ και τα Στρατόπεδα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Υγειονομικές Βόμβες εξαιτίας της απόφασης του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ να διεξάγουν PARID ΤΕΣΤ στην Κατάταξη της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου αντί να κάνουν Μοριακά ΤΕΣΤ με διαταγή του ΥΠΕΘΑ μέρες πριν την Κατάταξης τους Δωρεάν σε Δημόσια Νοσοκομεία;

Ο συνδυασμός των Rapid ΤΕΣΤ που σε ένα ποσοστό 30-40% βγάζει λάθος αποτελέσματα, με τις ακραίες καταστάσεις Συνωστισμού εξαιτίας του γεγονότος ότι το ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ κατέταξαν ολόκληρη την τεράστια ΕΣΣΟ Νοεμβρίου αντί να "βάλουν" τμηματικά  τους συναδέλφους όπως απαιτούσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει καταστήσει τα στρατόπεδα Υγειονομικές Βόμβες.

Εμείς απαιτούμε την λήψη μέτρων άμεσα.
Να γίνει δεύτερος γύρος RAPID τεστ από τη Δευτέρα  23 Νοεμβρίου σε όλα τα στρατόπεδα.
Να παρθούν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό.
Δώστε Άδειες τώρα.
Η επέκταση του lockdown πρακτικά σημαίνει ότι οι Νεοσύλλεκτοι φαντάροι θα παραμείνουν Φυλακισμένοι για 2 τουλάχιστον μήνες.
Συνάδελφοι αντιδράστε.
Βγείτε Παραπονούμενοι.
Συγκροτήστε Επιτροπές Φαντάρων.
Στείλε επιστολές με τις καταγγελίες σας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΆΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι γονείς ας σταθούν στα πλευρό μας και να υπερασπίσουν μαχητικά τα στρατευμένα παιδιά τους.
Μαζί Μέσα και Έξω από το Στρατό, να ενωθούμε και να τους αμφισβητήσουμε.
Το ζήτημα δεν είναι ο Κορονοιός.
Το ζήτημα είναι η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η εγκληματική της αμέλεια.
Το ζήτημα είναι ότι επιβάλλουν ένα καθεστώς διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης για να μας αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα και να ψηφίσουν τα πιο ολέθρια αντεργατικά μέτρα, την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, τους τρομερούς πολεμικούς εξοπλισμούς.
Συνάδελφοι μας θεωρούν Αναλώσιμους.
Όπως μας αντιμετωπίζουν στον Κορονοιό, έτσι μας αντιμετωπίζουν στις δουλείες, έτσι μας αντιμετωπίζουν και στο πλαίσιο των ελληνο-τουρκικών σχέσεων:
εμείς θα είμαστε το κρέας στα κανόνια του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων ενέργειας και εμπορίου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Πρέπει να αντισταθούμε: ενάντια στους εργοδότες, την κυβέρνηση   της ΝΔ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου