Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

628 TΠ Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Πάρκινγκ βολεμένων τεμπέληδων Στρατιωτικών που τυραννούν φαντάρους

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των φαντάρων που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΕΜΩΝ.
Στο 628 TΠ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, αυτό το Πάρκινγκ βολεμένων τεμπέληδων Στρατιωτικών που τυραννούν φαντάρους δεν αλλάζει τίποτε.
Οι ευθύνες της Ιεραρχίας, του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας είναι τεράστιες.
Πέρα από τα επικοινωνιακά παραμύθια "του στρατού με ανθρώπινο πρόσωπο" κρύβονται οι πελατειακές σχέσεις και το κυνήγι των ψήφων.
Άχρηστα στρατόπεδα, πραγματικά ερείπια που δεν κλείνουν μόνο και μόνο για να βολεύονται οι Στρατιωτικοί βύσματα, που δεν προσφέρουν τίποτε και όλη τη μέρα κυνηγούν τους φαντάρους!
Με την κάλυψη της Ιεραρχίας, τα στελέχη δεν κάνουν το παραμικρό.
Όλη η μονάδα στηρίζεται στους φαντάρους που κάνουν τα πάντα. Άπειρες υπηρεσίες, ατελείωτες αγγαρείες καθώς οι στρατιωτικοί έχουν άφθονο χρόνο να σκεφτούν το πως θα χώσουν τους φαντάρους.
Είναι οι τεμπέληδες που μας μιλάνε για "εθνική ενότητα και εθνικά δίκαια που πρέπει να δώσουμε την ζωή μας".
Τεμπέληδες που δεν κάνουν τίποτε παρά μόνο να εισπράττουν το μισθό και να διατάζουν τους Δούλους φαντάρους των 8,7 ευρώ!
Και σας να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν μετατρέψει το 628 TΠ σε μια Φυλακή, καθώς κόψανε τις Άδεις των συναδέλφων.
Υπάρχουν φαντάροι που για 4 με 5 μήνες είναι χωρίς άδειες, την ίδια περίοδο που η Καραντίνα τους επιτρέπει στα στελέχη να μαπινοβγαίνουν ελεύθερα.
Οι συνάδελφοι φαντάροι είναι σε απελπιστική κατάσταση.
Κούραση και φοβερή Ψυχολογική πίεση δημιουργούν μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση.
Τέλος, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας έχουν το θράσος να μας Απειλούν ότι δε θα μας δώσουν Εορταστικές Άδειες.
Θυμίζουμε: 
628 TΠ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Φαντάροι σε Απόγνωση πάνε μαζική Αναβολή!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε φαντάροι στο 628 ΤΠ στους Φιλιάτες. 
Η κατάσταση εδώ είναι τραγική. 
Είμαστε απεγνωσμένοι όλοι. 
Είμαστε μέχρι και 17 μέρες συνεχόμενες υπηρεσίες και αγγαρείες φουλ. 
Κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρείτε κανένα μέτρο. 
Απλά να μας φωνάζουν να φοράμε μάσκες. 
Δεν αντέχουμε άλλο υπηρεσίες . 
Είμαστε 30 φαντάροι ενώ τα στελέχη είναι 70 και δεν κάνουν τίποτα. 
Σκεφτόμαστε μαζικά για αναβολή!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τονίζει ότι οι αντιθέσεις ανάμεσα στους Νεοσύλλεκτους φαντάρους και τους συναδέλφους προηγούμενων ΕΣΣΟ, ανάμεσα σε φαντάρους μακρινών περιοχών και Ντόπιων, ανάμεσα σε φαντάρους και στρατιωτικούς οξύνονται.
Η διαταγή ΓΕΕΘΑ που έκοψε τις εξόδους και τις άδειες ΜΟΝΟ για τους φαντάρους που κατάγονται από άλλες περιοχές προβλέπει:
Σε όσους υπηρετούν την θητεία τους, θα χορηγείται άδεια εξόδου μόνο στους μόνιμα διαμένοντες εντός των ορίων της Φρουράς Υπηρεσίας. Σε όλους τους υπόλοιπους η χορήγηση άδειας εξόδου προς το παρόν αναβάλλεται και θα επανεξεταστεί όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Επίσης, για τις Εορταστικές Άδειες, σε πολλές μονάδες της Αθήνας οι Αξιωματικοί με φήμες, ενημερώνουν ότι δεν θα δοθούν.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  καλεί τους συναδέλφους φαντάρους να παλέψουμε για το εξής:
Να απαιτήσουμε από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ να βγάλουν Διαταγή σύμφωνα με την οποία στην περίπτωση που δεν δώσουν Εορταστικές Άδειες, λόγω του lock down το οποίο επέβαλε η κυβέρνηση για να κρύψει τις συνέπειες της δολοφονικής της πολιτικής, να Μειωθεί η Θητεία κατά ΔΕΚΑ (10) Μέρες για Όλους.

Για τις Εξόδους προτείνουμε να ισχύσει το εξής:
όσο χρονικό διάστημα ισχύσει το lockdown και δεν μας δίνουν έξοδο-άδεια, η Υπηρεσία για τους Ντόπιους Φαντάρους να πηγαίνει 1-1.
Δηλαδή μια μέρα να δίνουν Υπηρεσία και την άλλη να βγαίνουν  Έξοδο από τις 8.00 πμ, όπως και τα στελέχη που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία και Απαλλάσσονται την επόμενη.
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που κατάγονται από μακρινούς προορισμούς και Απαγορεύεται να ταξιδεύσουν λόγω lockdown και δεν τους δίνουν εξόδους, να τις μαζέψουν και να τις μετατρέψουν σε Άγραφες Άδειες.
Σε περίπτωση που κρατήσει το lockdown 30 μέρες, 
να πάρουν οι ντόπιοι 15 μέρες Έξοδο από τις 8.00 το πρωί
και οι υπόλοιποι 15 μέρες Άγραφη Άδεια!
Διαφορετικά, όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι τεράστια αδικία οι Ντόπιοι να λαμβάνουν Διανυχτέρευση και οι μακρινοί να μένουν Φυλακισμένοι απ΄αόριστο, για αν φορτώνονται τις Υπηρεσίες-Αγγαρείες των υπολοίπων.
Συνάδελφοι, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μας υπολογίζουν.
Η Διαταγή του ΓΕΕΘΑ είναι μια Χυδαιότητα και μια Απίστευτη Αδικία.
Πρέπει να την Αμφισβητήσουμε.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο επιβάλλουν μια διαρκή κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης εξαφανίζοντας τα Δικαιώματα μας, αντιμετωπίζοντας μας ως Δούλους και Αναλώσιμους.
Συνάδελφοι, ΜΟΝΟ με τον Τσαμπουκά μας, με τη Διαμαρτυρία και παλεύοντας μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να πάρουμε Άδειες-Εξόδους και να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου