Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

"Σκάσε, δούλευε , κατανάλωνε": αυτή είναι η εγκληματική κυβερνητική πολιτική της ασύδοτης κερδοφορίας για τις επιχειρήσεις.

"Σκάσε, δούλευε , κατανάλωνε": αυτή είναι η εγκληματική κυβερνητική πολιτική της ασύδοτης κερδοφορίας για τις επιχειρήσεις.
Το λοκνταουν δεν αποδίδει γιατί οι βασικές λειτουργίες της παραγωγής και της κίνησης των εργαζομένων παραμένουν απροστάτευτες. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε πληρότητα, εργοστασιακοί χώροι, τεχνικές εργασίες και super market δουλεύουν με υψηλούς ρυθμούς χωρίς πραγματικά μέσα προστασίας των εργαζομένων. Άχρηστα οριζόντια μέτρα και όχι στοχευμένες κοινωνικές παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους εργασίας.
Για την κυβέρνηση όλα πάνε καλά! Φταίνε ολόκληρες περιοχές που δεν μένουμε στο σπίτι μας μετά τις 21.00 και που διαδηλώνουμε ενάντια στην ελλιπή της πολιτική για μέτρα προστασίας, με μέτρα προστασίας.
Τώρα, ενώ τίποτα δεν έχουν υλοποιήσει σωστά, προσπαθούν να ανοίξουν άρον- άρον χωρίς ολοκληρωμένο σύστημα ιχνηλάτησης και ενίσχυσης του συστήματος υγείας το λιανικό εμπόριο για να "κινηθεί η αγορά" τα Χριστούγεννα. Ακόμα μια τρύπα στο νερό και για την οικονομία και για την προστασία των πολιτών.
Εμείς εν όψει του λεγόμενου "ανοίγματος" θυμηθήκαμε ότι τα δικαιώματά μας στους χώρους εργασίας για ψωμί- παιδεία- υγεία- ελευθερία ήταν από παλιά υπο σκληρή διεκδίκηση και θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι όλοι και όλες μαζί με αγωνιστική αλληλεγγύη πάντα καταφέρναμε να προστατευτούμε από τα αφεντικά και τις αχαλίνωτες κερδοφόρες διαθέσεις τους!
Δε πληρώσουμε ξανά καμία κρίση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου