Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Φρεγάτα Κουντουριώτης: Επέλαση του Κορονοιού- Θετικά κρούσματα covid-19 στο Πολεμικό Ναυτικό!

Ο κορονοιός δηλώνει παρών και στο Πολεμικό Ναυτικό. 
Η Αποτυχία του Υπουργείου Άμυνας καταγράφεται σε όλα τα Σώματα και όλα τα Όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η διάδοση του Κορονοιού είναι αποτέλεσμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης ΝΔ που προτάσσει την αναβάθμιση της στρατηγικής θέσης του ελληνικού αστικού κόσμου, με αποτέλεσμα να δολοφονούνται καθημερινά 100 συνάνθρωποι μας. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθημερινά επιβεβαιώνεται δραματικά καθώς τα ημίμετρα και η πολιτική της πολιτικής ηγεσίας της ΝΔ και του Στρατιωτικού κατεστημένου μας αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους, στρώνουν το χαλί στον Κορονοιό και μας Απειλούν.
Το ερώτημα που θέτουμε στο Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:
πως είναι δυνατόν να νοσεί το πλήρωμα μιας Φρεγάτας;
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στη Φρεγάτα Κουντουριώτης καταγράφονται σχεδόν δέκα (10) κρούσματα covid-19 (λέμε σχεδόν γιατί επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει και η κατάσταση εξελίσσεται δυσμενώς].
Η φρεγάτα Κουντουριώτης έχει δέσει στον Ναύσταθμο και για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται στο πλήρωμα να βγει στη στεριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr δύο από τα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν θετικοί έχουν έντονα συμπτώματα.
Ο Κορονοιός φυσικά και μπήκε από έξω στη φρεγάτα. 
Γιατί επομένως το Υπουργείο Άμυνας δεν κάνει πράξη την απαίτηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την πραγματοποίηση ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΤΕΣΤ σε όσους Αδειούχους επιστρέφουν στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, στις μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας;
Γιατί αγνοεί αυτό που καταγγέλλουν οι Φαντάροι:
αφενός τα Rapid ΤΕΣΤ ήταν ο όρος για τη διάδοση του Ιου στα στρατόπεδα, οι στρατιωτικοί που μπαινοβγαίνουν στις μονάδες ελεύθερα και ανεξέλεγκτα μεταφέρουν τον Κορονοιό.
Τέλος, η Καραντίνα που βάζουν το υπόλοιπο προσωπικό λειτουργεί ως Θερμοκήπιο για τη διάδοση του Ιού, αφού δεν γίνονται τα απαραίτητα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ για να εντοπιστούν τα θετικά Κρούσματα.
Πότε επιτέλους οι Υπουργοί Άμυνας Παναγιωτόπουλος και Στεφανής, αλλά και οι Στρατιωτικοί με τις μεγάλες στολές, θα αναλάβουν τις ευθύνες τους;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει μεγάλη αγωνιστική πρωτοβουλία:
Κείμενο Υπογραφών Φαντάρων και Γονιών-Διεκδικούμε Εορταστικές Άδειες, μέτρα κατά του Κορονοιού-Υπερασπιζόμαστε τα Δικαιώματα μας
Συνάδελφοι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Εμείς θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συναδέλφους μας από τον Κορονοιό.
Με τον Τσαμπουκά μας να πάρουμε τις Άδειες και τα Εορταστικά Γκρουπ
Στο Κείμενο αυτό των Υπογραφών και των Γονιών φιλοδοξούμε να καταγράψουμε την οργή και την αγανάκτηση, την ανησυχία για την πολιτική της κυβέρνησης, απαιτώντας τη λήψη μέτρων.
Ένα κείμενο υπογραφών που πρέπει να συνδυαστεί με το ξετύλιγμα της αμφισβήτησης και τον συλλογικό αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/12/blog-post_85.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου