Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΕΡΑ - 2,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ RAFALE

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΕΡΑ -2,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ RAFALE
Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:
ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είπαν μαζί το μεγάλο "ναι" στην αγορά των πολεμικών αεροσκαφών Rafale, την ίδια στιγμή που ο λαός δοκιμάζεται οικονομικά από την κρίση που οξύνει η πανδημία. Είναι όλοι τους υπόλογοι!
Η αγορά των 18 γαλλικών Rafale, συνολικού κόστους 2,32 δισ. ευρώ, ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στην ολομέλεια της βουλής ενώ στα επόμενα 2-3 χρόνια 5 δις ευρώ θα πάνε στην πολεμική αεροπορία. 
Κυβέρνηση και ΜΜΕ παρουσιάζουν αυτή την μεγάλη σπατάλη σαν "κίνηση ματ" απέναντι την τούρκικη προκλητικότητα. Γράφεται και λέγεται ότι τα νέα αυτά όπλα, διασφαλίζουν καλύτερες θέσεις διεκδίκησης της ΑΟΖ. 
Αυτή η διαμάχη όμως αφορά τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των πετρελαϊκών κολοσσών ενώ βρίσκει ως θύματα τους λαούς της περιοχής που στερούνται απαραίτητα αγαθά για την καθημερινή τους επιβίωση ενώ θα πληρώσουν, όπως γίνεται πάντα, το κόστος σε ζωές και καταστροφές σε περίπτωση πολεμικών επεισοδίων.
Για άλλη μια φορά λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για να ανέβει το βιοτικό επίπεδο του λαού μας, όχι για να προστατευτεί η υγεία του, όχι για να χρηματοδοτηθούν δημόσιες υποδομές. Αυτά που δεν φτάνουν για νοσοκομειακούς, εκπαιδευτικούς, ανέργους, φτάνουν και περισσεύουν και πολλαπλασιάζονται για εξοπλιστικά προγράμματα!
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! 
Λεφτά για τις ανάγκες μας και όχι για υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα
Μαζικές μόνιμες προσλήψεις σε γιατρούς, νοσοκόμους, καθηγητές και διδακτικό προσωπικό. Όχι προσλήψεις για το στρατό και την αστυνομία.
Αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου