Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Προσλαμβάνουν χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες-Στρατιωτικούς, Απολύουν στελέχη με ανίατα νοσήματα

Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας επιχειρούν να προσλάβουν 15.000 Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. αλλά 2550 Στρατιωτικούς, αποδεικνύεται ότι όλοι στον Στρατό είναι αναλώσιμοι.
Το αποδεικνύουν απολύοντας στελέχη με ανίατα νοσήματα.
Στην απάντηση του υπουργού Άμυνας στα έγγραφα του Πανελληνίου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ) και της ΠΟΕΣ που αναδείκνυαν το πρόβλημα αυτό, αναφέρεται:
«Η δυνατότητα παραμονής στην ενεργό υπηρεσία μονίμων στελεχών με ανίατα νοσήματα πρόκειται να καταργηθεί με επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία».
Ο υπουργός στην απάντησή του παραδέχεται ότι: «Διαπιστώνεται ότι αναφύονται στην πράξη σοβαρά προβλήματα εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας, με απότοκο την περαιτέρω επεξεργασία της». 
Βασικό κριτήριο του Υπουργείου Άμυνας «η εξυπηρέτηση του εννόμου αγαθού της στρατιωτικής υπηρεσίας, που εκ προοιμίου απαιτεί υψηλή ετοιμότητα και μέγιστη επιχειρησιακή ικανότητα».
Στην Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, όπου ο Στρατός θα είναι Πάροχος των επενδυτών και πετρελαϊκών εταιρειών, Χωροφύλακας των λαών, θα δρα από τα Βαλκάνια έως το Μάλι, από τον Λίβανο έως την Σαουδική Αραβία αν πάθεις ατύχημα και αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας....
Τους είσαι Περιττός
Είσαι Αναλώσιμος και θα σε πετάξουν εκτός...
Έτσι λειτουργούν οι ΟΒΑ και οι ΕΠ.ΟΠ., έτσι φέρονται στους Στρατιωτικούς.
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από Στρατό και Αστυνομία.
Κανένας νέος να μην γίνει Μισθοφόρος Τραμπούκος για τα συμφέροντα τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου