Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Νέα Συνεκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού Ελλάδας-Τουρκίας στο ΝΑΤΟ νότια της Κρήτης!

Νέα Συνεκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού Ελλάδας-Τουρκίας και της Αεροπορίας με τη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2 πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Όμως, όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στην ίδια την ανακοίνωση του ΓΕΕΑΘ, αλλά και στα σχετικά δημοσιεύματα, δεν γίνεται αναφορά στην συνεργασία των Ελληνικών και Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Βλέπεις, πως μπορεί να στήνουν κούρσα εξοπλισμών, στην Βουλή τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ να βγάζουν εθνικιστικούς δεκάρικους....
Να μιλούν για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στις θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κρήτης...
Και παράλληλα, στις θάλασσες αυτές να εκπαιδεύονται ΜΑΖΙ οι ελληνικές και τουρκικές δυνάμεις;
Το ΝΑΤΟ έχει ξανά και ξανά τονίσει ποιος είναι ο Εχθρός του: η Ρωσία και μετά έπεται η Κίνα.
Οι πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και οι υπόλοιπες ασύμμετρες απειλές έχουν στοχοποιηθεί! 
Το ΝΑΤΟ επιδιώκει τον έλεγχο της Μεσογείου, των στρατηγικών εμπορικών και ενεργειακών ροών.
Και σε όλα αυτά Ελλάδα - Τουρκία είναι μαζί.
Γιατί το ΝΑΤΟ είναι μια καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική συμμαχία εναντίον των λαών και φυσικά εναντίον των ανταγωνιστών του.   
Διαβάζουμε:
Αντικείμενα επικοινωνιών, αντιαεροπορικού και ανθυποβρυχιακού πολέμου, καθώς και πολέμου επιφανείας εκτελέσθηκαν στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης μονάδων του Στόλου και της Πολεμικής Αεροπορίας με μονάδες της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης STANDING NΑΤΟ MARITIME GROUP TWO (SNMG2), που διεξήχθη χθες στη θαλάσσια περιοχή νότια και ανατολικά της Κρήτης.

Ειδικότερα, στη συνεκπαίδευση συμμετείχαν η φρεγάτα ΨΑΡΑ, υποβρύχιο του ΠΝ και αεροσκάφη της ΠΑ και 2 φρεγάτες της (SNMG2).

Η εν λόγω συνεκπαίδευση συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων δυνάμεων σε συμμαχικό πλαίσιο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

SNMG2 Units ESPS Cristobal Colon and TCG Gaziantep PHOTEX during PASSEX with Hellenic Navy Units underway in the Mediterranean on January 19, 2021.


Καμιά συμμετοχή-καμιά συνενοχή. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ.
Έξω όλοι οι ιμπεριαλιστές από την περιοχή.
Λαμβάνουμε θέση απέναντι στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κλιτάσματα, για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου