Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΔΥΚ: για μια ακόμη ΕΣΣΟ Παραβιάζουν τα δικαιώματα μας και επιχειρούν να μας στείλουν Κύπρο που Αξιωματικοί ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ φαντάρους!

Για μια ακόμη ΕΣΣΟ το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας Παραβιάζουν και τους όρους Κατάταξης, αλλά κυρίως τα δικαιώματα μας καθώς επιχειρούν να μας στείλουν χωρίς τη θέληση μας στην Κύπρο όπου γίνεται ΧΑΜΟΣ!
Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, στο ΚΕΠΒ Θήβας όπου συγκεντρώνονται Νεοσύλλεκτοι που δήλωσαν την επιθυμία τους για την ΕΛΔΥΚ, υποχρεώθηκαν να Καταταγούν φαντάροι της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021 που δεν το είχαν δηλώσει.
Στην συνέχεια, κατά τη διάρκεια της βδομάδας, οι Νεοσύλλεκτοι καλέστηκαν να δηλώσουν εγγράφως την επιθυμία τους ή την Άρνηση τους. 
Η διαδικασία αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί εμμέσως πλην σαφώς ο φαντάρος δηλώνοντας ότι Εθελοντικά πάει στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη γιατί πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη (το 40% της Κύπρου είναι κατεχόμενο), με την σοβαρή όξυνση των ανταγωνισμών εξαιτίας των ΑΟΖ και των πετρελαϊκών κοιτασμάτων.
Τους δήλωσαν λοιπόν οι Αξιωματικοί ότι παρά την Άρνηση τους, θα πάρουν φύλλο πορείας για Κύπρο, αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟ.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντισταθούν.
Να εμείνουν στην Άρνηση τους.
Να έρθουν σε επικοινωνία με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Η πραγματικότητα της ΕΛΔΥΚ Κύπρου δεν είναι τα παραμύθια των Στρατιωτικών, αλλά αυτή που αποκαλύπτουν οι Καταγγελίες των φαντάρων.
Διαβάζουμε:
1ο ΜΚΤΠΖ ΕΛΔΥΚ: Αξιωματικοί Τραμπουκίζουν τους φαντάρους
Σε επιστολή τους οι φαντάροι από την συγκεκριμένη μονάδα καταγγέλλουν ότι τα Αξιωματικοί τους τραμπουκίζουν, κάνουν καψόνια, ενώ εφαρμόζουν τον Στρατιωτικό Κανονισμό με τελείως διαφορετικό τρόπο σε φαντάρους και στελέχη.
Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία τους για το καψόνι που προέβλεπε τρέξιμο τριών (3) χιλιομέτρων, πέριξ του στρατοπέδου.
Συγκεκριμένοι συνάδελφοι έχουν στοχοποιηθεί από τους Αξιωματικούς.
Τους βρίζουν, τους ειρωνεύονται και μοιράζουν φυλακές χωρίς κανένα λόγο.
Μόνο και μόνο επειδή έχουν την εξουσία.
Τη Δευτέρα σημειώθηκε και πάλι καψόνι, όταν διέταξαν στρατιώτες να τρέξουν χιλιόμετρα πέριξ τους στρατοπέδου, σε ώρα ξεκούρασης.
Ο λόγος;
Επειδή ήταν τιμωρημένοι.
Ρωτάμε τη Διοίκηση της ΕΛΔΥΚ και το ΓΕΣ:
Ποιες διαταγές και ποιος Στρατιωτικός Κανονισμός τα προβλέπει όλα αυτά; 
Τα στελέχη κάνουν διακρίσεις στις τιμωρίες.
Αν στρατιώτης βρεθεί να έχει ξεκλείδωτο όπλο τιμωρείται με 10 μέρες φυλακή.... 
Πριν 1μηνα στέλεχος από τον 2ο λόχο εδώ στο 1ο ΜΚΤΠΖ άφησε όπλο ξεκλείδωτο για 2 μέρες συνεχόμενα και δεν του είπαν τίποτα...

Οι καταγγελίες από την ΕΛΔΥΚ είναι συνεχείς.
Παραβιάσεις των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, σκληρή πολεμική εκπαίδευσης, βιαιότητες, Αυθαιρεσία και τρομοκρατία από τα στελέχη.
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ και το Υπουργείου Άμυνας, επισημαίνοντας όμως ότι φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συμβαίνει στην Κύπρο.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους φαντάρους να αντιδράσουν.
Η Μετάθεση στην Κύπρο είναι μετάθεση σε Εμπόλεμη Ζώνη!
Οι φαντάροι δεν έχουν καμιά δουλειά στην Κύπρο.
Στην Κύπρο, αστικό κράτος του Ολοκληρωτικού καπιταλισμού, των εφοπλιστών, του ξεπλύματος χρήματος, φωλιά εμπόρων ανθρώπων/όπλων/ναρκωτικών/Μαφίας, νησί ορμητήριο για τους βάρβαρους πολέμους των ΝΑΤΟ-Ευρωστρατού, όπου παίζονται τεράστια γεωστρατηγικά ενεργειακά-οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα για τις πολυεθνικές και τις άρχουσες τάξεις, κρίκο στους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου!
O Έλληνας φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ υπερασπίζει:
την αμερικανική Exxon Mobil, την καταρινή QPI, τη γαλλική Total και την ιταλική ENI, τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, Energean Oil & Gas.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Συνάδελφοι Αντισταθείτε.
Η Δημοσιότητα των Καταγγελιών έχει τεράστια δύναμη.
Κυρίως όμως παίζει τεράστια σημασία η αντίληψη του ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ, η πίστη ότι αγωνιστικά και συλλογικά μπορούν και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αντί να τρέχει ο καθένας να γλύφει για να σώσει το τομάρι του, η αίσθηση ότι ο κάθε φαντάρος Δεν Είναι Μόνος, έχει ένα ολόκληρο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό που τον στηρίζει και εκφράζει την Αλληλεγγύη του.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου