Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης θα στείλει Ειδικές Δυνάμεις στο Μάλι ενάντια στο ISIS


Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του Ελληνικού Στρατού και την πολεμική συμμαχία που στήνεται με τον Μακρόν είναι πολύ σοβαρές.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας ετοιμάζονται να βάψουν τα χέρια τους στο αίμα αποστέλλοντας Ειδικές Δυνάμεις στην Αφρική να συγκρουστούν με το ISIS.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί, που αναμένεται στην Αθήνα στις 25 Ιανουρίου για την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια των 18 Rafale από την ΠΑ, ενημέρωσε τη γαλλική Γερουσία για την κατάσταση στο Σαχέλ, λέγοντας πως έξι χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα έχουν προσφερθεί να αποστείλουν ειδικές δυνάμεις στην περιοχή τους επόμενους μήνες.
Είναι η πρώτη φορά που η Γαλλία υπουργός αναφέρει ονομαστικά 6 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας στο θέμα της αποστολής δυνάμεων για συμμετοχή τους στην διαρκή επιχείρηση Serval (μέχρι το 2014) και τώρα Barkhane, για όλη την περιοχή του Σαχέλ (Μπουργκίνα Φάσο, Τσαντ, Μάλι, Μαυριτανία, Νίγηρας) των γαλλικών δυνάμεων, μέσω της ευρωπαϊκής δύναμης Takuba κατά των ισλαμιστών ανταρτών.
Στην ακρόασή της ενώπιον των μελών της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της γαλλικής Γερουσίας, η Φλοράνς Παρλί μίλησε για τη σημασία της δύναμης Takuba, όπου συμμετέχει σήμερα προσωπικό των ειδικών δυνάμεων της Γαλλίας, της Εσθονίας και της Τσεχίας (η Γερμανία έχει αρνηθεί τη συμμετοχή της), και συμπλήρωσε πως:
«Υπάρχουν όμως και άλλες συνεισφορές που έχουν ανακοινωθεί για τους επόμενους μήνες από τη Δανία, την Πορτογαλία, την Ουκρανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ιταλία».

Είναι μια απόδειξη του σημαίνει η μετατροπή της χώρας μας σε Ισραήλ των Βαλκανίων. 
Με έναν στρατό Πάροχο Ασφάλειας σε επενδυτές, κατασκευαστές και πετρελαϊκές εταιρείες, αναλαμβάνοντας ακόμη πιο πολεμικό ρόλο στο πλαίσιο ιμπεριαλιστικών αποστολών υλοποιείται ο στόχος της ελληνικής άρχουσας τάξης για Στρατηγική Αναβάθμιση.
Αυτές τις ανάγκες έρχονται να εξυπηρετήσουν οι πολεμικοί εξοπλισμοί δεκάδων ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ, δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και Στρατιωτικών.
Αναγκαία όσο ποτέ η παρέμβαση του Εργατικού και του Αντιπολεμικού Κινήματος, η εναντίωση στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς του εθνικού μετώπου που συγκροτεί η άρχουσα τάξη, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από Στρατό και Αστυνομία.
Κανένας νέος να μην γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης και Τραμπούκος της Αστυνομίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου