Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΑΣΔΥΣ: Αξιωματικός έχει τους φαντάρους για Δούλους του

EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αρμόδιος Αξιωματικός της ΑΣΔΥΣ υποχρεώνει τους φαντάρους του σε συνεχείς και σκληρές αγγαρείες (πχ μάζεμα δέντρων που κόβουν γύρω από το στρατόπεδο). 
Επίσης υποχρεώνει τους φαντάρους που έστειλε στη Λέσχη και στο Κυλικείο του στρατηγείου να κάνουν υπηρεσίες, ξεχνώντας ότι εργάζονται πιο σκληρά απ' όλους για 10 ώρες τη μέρα. 
Τους βάζει να μπαίνουν και Σαββατοκύριακα για υπηρεσία ενώ τις 5 από τις 7 μέρες της εβδομάδας εργάζονται αδιάλειπτος. 
Πρέπει να μάθει ότι οι φαντάροι δεν είναι σκλάβοι να τους βάζει να βάφουν το στρατόπεδο ή να μαζεύουν κορμούς δέντρων ή να υποχρεώνει να κάνουν 2 και 3 υπηρεσίες συνεχόμενα.
Ακόμα και αυτούς που είναι στη Λέσχη και στο Κυλικείο όταν ταυτόχρονα από την άλλη το 70 % τους βγάζει σε άδεια από τις δικές τους μέρες χωρίς τη θέληση τους.

Αυτή είναι η ουσία της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Να μας έχουν ως Δούλους, να τους δουλεύουμε απλήρωτα με τις χειρότερες εργασιακές συνθήκες όπως γουστάρει ο κάθε Αξιωματικός που θέλει να δείξει έργο.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να Αντισταθούν και να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι.
 Αναγκαία όσο ποτέ η ανάπτυξη του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Η πάλη των φαντάρων και οι διαμαρτυρίες των γονιών, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι τα μόνα εμπόδια που ταυτόχρονα βελτιώνουν τις συνθήκες και καταφέρνουν Νίκες.
Στόχος του λαού μας πρέπει να είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής και Κατασταλτικής Μηχανής.
Εμείς καλούμε σε κλιμάκωση των κοινωνικών αντιστάσεων, σε ένταση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην αστική πολιτική, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τον εθνικισμό και ρατσισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου