Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Από μέσα χάνονται τα όπλα στον Στρατό και την Αστυνομία: όχι από εισβολείς! Γιατί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παίζει με τα όπλα;

Με χθεσινή μας ανακοίνωση με τίτλο "Κομοτηνή στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου: Βάζουν τους φαντάρους στα ορύγματα λόγω Κουφοντίνα" καταγγείλαμε δημόσια το νοσηρό κλίμα που διαμορφώνει η κυβέρνηση της ΝΔ, με την συνδρομή των ιδιοκτητών των ΜΜΕ, έχοντας ως επιχειρησιακά όργανα τις Κατασταλτικές και Στρατιωτικές δυνάμεις. Θυμίζουμε:
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει δημόσια την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το Στρατιωτικό κατεστημένο.
Είναι για λύπηση. Ζηλεύουν οι άθλιοι αυτά που γίνονται στην Μιανμάρ, αυτά που έγιναν στην Χιλή και στην Αμερική!
Το μόνο που τους έμεινε για να καλύψουν την τεράστια οικονομική κρίση, τις συνέπειες της εγκληματικής τους αμέλειας για τον Κορονοιό, την σήψη τους που εκπροσωπεί ο Μητσοτάκης, η Μενδώνη και ο Ληγνάδης είναι να αναδείξουν όλες τις αυταρχικές, τρομοκρατικές πτυχές του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.
Επιχειρούν να στρέψουν τους συναδέλφους φαντάρους ενάντια στα κοινωνικά κινήματα.
Προπαγανδίζουν ότι ο "Εχθρός είναι εσωτερικός" και έχουν δίκιο!
Τον συνάδελφο μας, τον 23χρονο Κυριάκο τον Δολοφόνησε ο Στρατός τους.
Τον συνάδελφο μας, τον 23χρονο Κυριάκο τον εξώθησε στην Αυτοκτονία η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ τους, τα καψόνια, το μπούλινγκ των Αξιωματικών και των βυσμάτων τους, το ακραίο χώσιμο, οι Απειλές τους.
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/03/blog-post_58.html

Αυτή είναι η μια όψη των πραγμάτων.
Από την άλλη όμως μεριά έχουμε τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις όπου όπλα κλέβονται ή φέρεται να εκλάπησαν μέσα από στρατιωτικές μονάδες.
Θυμίζουμε την απώλεια πολεμικού όπλου από το ΚΕΕΔ των Ειδικών Δυνάμεων. Ποτέ δεν βρέθηκε ούτε ο ένοχος, ούτε το όπλο.
Θυμίζουμε τα γεγονότα στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο όπου φέρεται να εκλάπη μεγάλη ποσότητα πολεμικού υλικού. Και πάλι υπεύθυνοι θεωρήθηκαν μέλη του προσωπικού, σε μια υπόθεση που κουκουλώθηκε.
Γιατί όμως κουκουλώθηκε;
Δημοσιογράφοι, όταν το θέμα "έφυγε" από την επικαιρότητα, επανέφεραν το θέμα την απώλειας   πολεμικού υλικού επιχειρηματολογώντας όμως ότι ποτέ δεν υπήρξε Κλοπή.
Το Υπουργείο Άμυνας ποτέ δεν απάντησε.
Τι έγινε λοιπόν;
Ποιον εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί το άρρωστο κλίμα που μας επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ;
Ποιον.
Θυμίζουμε:
Το κράτος του Νόμου και της Τάξης ψάχνει τα όπλα του
Μεγαλύτερο κάζο από αυτό που συνέβη με την αποκάλυψη οπλισμού στην βάση του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο δεν μπορούσε να πάθει η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Μητσοτάκης που έκαναν σημαία τους το ζήτημα της ασφάλειας...
Για να μας περικυκλώσουν με τους Ένστολους Τραμπούκους των ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΕΚΑΜ και διεξάγοντας στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της νεολαίας και των προσφύγων στα Εξάρχεια για "την εξάλειψη του εσωτερικού εχθρού"...
Δεν μπορεί να βρει πόσα όπλα και εκρηκτικά έχουν ΚΛΕΨΕΙ Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί, συνεργάτες των Λαθρεμπόρων και της Μαφίας, Μπράβοι εφοπλιστών και των πλουσίων!
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την κλοπή του οπλισμού στη Λέρο - Καταμετρούν όπλα και πυρομαχικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», με έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που συντάχθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, περίπου 72 ώρες μετά τη διαπίστωση της κλοπής στη Λέρο, και στάλθηκε στις υπηρεσίες, ζητά «στο πλαίσιο του συνεχούς και συνεπούς ελέγχου των υφισταμένων υπηρεσιών σας ως προς τη διασφάλιση του οπλισμού, των υλικών και της παγίας να ελέγξετε ανά υπηρεσία τα χρεωμένα οχήματα, όπλα πυρομαχικά, ασυρμάτους, λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, ένσημα δημοσίου, διαχείριση e-παραβόλου, ως προς την ταύτιση χρεωμένων κι υπαρχόντων, τον ισολογισμό ταμειακών διαθέσιμων και αποδείξεων καθώς και παραστατικά πληρωμένων δαπανών».

Σημειώνεται ότι σε παρόμοιες καταγραφές τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί απώλειες υλικού, κυρίως ασυρμάτων. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων υπήρξε και απώλεια όπλων.
Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.


Στο μικροσκόπιο των αρχών ως βασικοί ύποπτοι για την κλοπή του οπλισμού, έχουν μπει ένας πρώην αποθηκάριος που υπηρετούσε στο νησί και εντοπίστηκε σε μονάδα που υπηρετούσε στην Βόρεια Ελλάδα και δυο πρώην ΟΥΚΑΔΕΣ που υπηρετούσαν στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το πολεμικό ναυτικό, από την αποθήκη της Λέρου εκλάπησαν δύο αντιαρματικά συστήματα τύπου LAW, δύο ρουκέτες, νάρκες, έξι οπλοβομβίδες, 22 χειροβομβίδες και δεκάδες μέτρα φυτίλι.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κλοπή των όπλων, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που έχει απασχολήσει τα υψηλόβαθμα κλιμάκια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τον Ιανουάριο του 2016 κατά την διάρκεια των καθιερωμένων ετησίων ελέγχων του φόρτου καυσίμων του Πολεμικού Ναυτικού σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις της χώρας, είχε διαπιστωθεί βάση της Λέρου υπήρχε έλλειμμα πετρελαίου της τάξης των 284.000 λίτρων, κάτι μάλιστα που είχε προκαλέσει και την αδυναμία τροφοδοσίας με καύσιμα των πολεμικών πλοίων. Για την συγκεκριμένη υπόθεση υπήρχαν πληροφορίες πως είχε σχηματιστεί στην οποία, φέρεται να εμπλέκονται αρκετοί στρατιωτικοί, χωρίς ποτέ να γίνει γνωστό αν η υπόθεση προχώρησε και σε ποιον βαθμό.
Ο απόστρατος Φράγκου θυμίζει:
  • Νοέμβριος 2008. Αποθήκη Πυρομαχικών Παλαγίας Έβρου: Αποκαλύφθηκε κλοπή βλημάτων όλμου 81 χιλ….
  • 27/02/09 βρέθηκαν σε χωματερή έξω από την πόλη Σάπες, από κάποιον Ρομά που «σκάλιζε», τα βλήματα και ακόμη 10 βλήματα αντιαρματικών MILAN για τα οποία δεν είχε δηλωθεί κλοπή ή απώλεια.
Το θέμα λησμονήθηκε. Οι έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βλήματα όλμων, ζευγαρωμένα μ’ αυτά των MILAN, διέφυγαν λαθραία από την αποθήκη...
Διαβάστε επίσης:
Κλοπή Λέρου: στους ΟΥΚάδες δρουν φασίστες, κλέφτες και συνεργάτες λαθρεμπόρων;


Ένα καλά κρυμμένο μυστικό των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Αυτό δεν είναι άλλο από την σύνδεση των ΟΥΚάδων με την Ναζιστική Ακροδεξιά, τους λαθρεμπόρους και τον κόσμο της παρανομίας, αλλά και τους πλούσιους που Υπηρετούν ως Μπράβοι.
Κατά καιρούς έχει αποκαλυφθεί η σχέση των ΟΥΚάδων -είτε του Πολεμικού Ναυτικού, είτε του Λιμενικού- με την οργανωμένη Εγκληματικότητα π.χ. όταν είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για βομβιστικές επιθέσεις της Μαφίας με εκτελεστικά όργανα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων!
Επίσης, η σχέση των Ειδικών Δυνάμεων με τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Να θυμίσουμε τη σύλληψη γνωστού τραπεζίτη, όταν αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε πολυμελής ομάδα, αποτελούμενη από άνδρες των ΜΑΤ και των Ειδικών Δυνάμεων που του προστάτευαν!
Ή τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που έπαιρναν άδεια από την Υπηρεσία τους, για να πάνε στον Ινδικό Ωκεανό να συνοδεύσουν τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών!
Η σχέση των ΟΥΚάδων με την Ναζιστική Ακροδεξιά είναι γνωστή. Όπως και η σχέση των διαφόρων εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων ή των διαφόρων συλλογικοτήτων Εφέδρων Καταδρομέων.
Όλα αυτά έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά τις αποκαλύψεις για την Κλοπή οπλισμού στην Λέρο και την συμμετοχή των μελών των Ειδικών Δυνάμεων.

Διαβάζουμε:
Κλοπή οπλισμού στη Λέρο: Τα δύο κλειδιά "δείχνουν" τον βασικό ύποπτο
Το παρασκήνιο της αφαίρεσης αντιαρματικών και εκρηκτικών από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο αποκαλύπτει η εφημερίδα ''τα ΝΕΑ''.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και του ΓΕΕΘΑ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η κλοπή του πολεμικού υλικού από τη ναυτική βάση συνδέεται με παράνομες δραστηριότητες ορισμένων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και πως η κλοπή έχει σχέση με λαθρεμπορικές δραστηριότητες ή συνεργασία με ποινικούς. Παράλληλα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο η αφαίρεση του οπλισμού να σχετίζεται με δράση οργανώσεων «αντάρτικου πόλης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον ένας ή δύο άνδρες των ΟΥΚ που έδιναν το παρών στη συγκεκριμένη βάση εισέρχονταν στην αποθήκη απ' όπου χάθηκε ο οπλισμός προκειμένου να βοηθούν τον διαχειριστή του χώρου σε καθημερινές επιθεωρήσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα προαπαιτούμενα ασφαλείας( θερμοκρασία χώρου, υγρασία, τυχόν παραβιάσεις). Ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπήρξαν τους τελευταίους μήνες διαδοχικές αφαιρέσεις αντιαρματικών ρουκετών, εκρηκτικών, ναρκών στη διάρκεια των καθημερινών ελέγχων από άτομα που είχαν αποκτήσει νόμιμη πρόσβαση στην αποθήκη και κλειδιά του συγκεκριμένου χώρου.
Όμως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ερευνούν και άλλες εκδοχές για την απώλεια του οπλισμού και δεν αποκλείουν την ανάδειξη άλλων στοιχείων στην εν λόγω έρευνα. Μάλιστα, η προηγούμενη απογραφή οπλισμού φερόταν ότι είχε γίνει - σύμφωνα με τα επίσημα παραστατικά - στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και ήδη αναζητήθηκε αν ήταν πραγματική ή υπήρξε τυπική διαδικασία χωρίς καταμέτρηση. Ήδη, κλήθηκε για κατάθεση ο προηγούμενος διαχειριστής της αποθήκης που τώρα έχει μετατεθεί σε άλλη στρατιωτική υπηρεσία.
Νομίζουμε, ότι το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων βγαίνει βαριά λαβωμένο.
Συνεργασία ανδρών του με την Οργανωμένη Εγκληματικότητα.
Αποθήκες φρούρια, με κάμερες και ειδικές προδιαγραφές, όπου πραγματικά γίνεται το έλα να δεις...
Και μετά από όλα αυτά, η κυβέρνηση προωθεί σχέδια εξοπλισμού Χιλιάδων Φασιστών στην Εθνοφυλακή!
Κλοπή στο Πολεμικό Ναυτικό: γιατί παραπληροφορούν; 
Μέχρι την 17 Νοέμβρη θυμήθηκαν! diktiospartakos.blogspot.com
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου