Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΚΕΤΧ Πάτρας: Νέα στημένη ΕΔΕ με "επιλεγμένους" φαντάρους για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για την Αυτοκτονία-Δολοφονία του 23χρονου φαντάρου;

Μετά τις συγκλονιστικές προσπάθειες του πατέρα...
Τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ....
Την παρέμβαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Πάτρας που έκανε κινητοποίηση το Σαββάτο 27/02 έξω από το ΚΕΤΧ Πάτρας...
Πραγματοποιείται νέα ΕΔΕ.
Στο πλαίσιο αυτής τρεις μερσεντές με Ανώτατους Αξιωματικούς έφτασαν σήμερα Τετάρτη 03/03 στο ΚΕΤΧ Πάτρας, για να συνεχίσουν την έρευνα που άρχισε από τον Έβρο, τη μονάδα που είχε καταταχθεί αρχικά ο άτυχος 23χρονος Κυριάκος.
Όμως η έρευνα αυτή παρουσιάζει πολύ περίεργα περιστατικά.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των φαντάρων, γίνεται ΕΠΙΛΟΓΗ στρατιωτών από εμπλεκόμενο Αξιωματικό (σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας), που φέρεται να σχετίζεται σε πολύ ακραία περιστατικά ενάντια στον Κυριάκο, και πρέπει να ελεγχθεί.
Η Επιλογή αυτή των στρατιωτών -που μερίδα αυτών φέρουν ευθύνη για τα όσα συνέβησαν- γίνεται σε ένα κλίμα Εξαγοράς μέσω Τιμητικών=Άτιμων Αδειών προκειμένου να κλείσουν στόματα ή να παρουσιαστούν τα πράγματα όπως βολεύει αυτούς που φέρουν σοβαρές ευθύνες.
Εμείς Απαιτούμε την Απομάκρυνση από την διεξαγωγή της ΕΔΕ όλων των εμπλεκόμενων αξιωματικών στην Αυτοκτονία-Δολοφονία του Κυριάκου.
Από τον πιο χαμηλόβαθμο μέχρι τον πιο υψηλόβαθμο!
Απαιτούμε Δικαιοσύνη.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου