Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί την αγορά των F35 αλλά ο Αρχηγός Αεροπορίας των ΗΠΑ έχει ενστάσεις για αυτά

 Από την εποχή του Πάνου Καμμένου, του μεγάλου αυτού Πολέμαρχου και φίλου των Αμερικανών, προπαγανδίζεται συστηματικά η αγορά των πανάκριβων Αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών F 35. 
Μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να προπαγανδίζει ότι δεν έχει χρήματα για μισθούς και συντάξεις, για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, για την Υγεία και την Παιδεία, αλλά τις περισσεύουν μερικά Δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά πολεμικών εξοπλισμών.
Βεβαίως κανείς από την κυβέρνηση, από τους δημοσιογράφους-στρατιωτικούς-αναλυτές μαϊντανούς των καναλιών δεν μας λέει τι σχέση έχουν αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη.
Τα F35 είναι τα κατ' εξοχήν ιμπεριαλιστικά όπλα, κατάλληλα για επιθετικές αποστολές. Για αυτές τις επιστολές τα προμηθεύονται οι ΗΠΑ, η Ιταλία, το Ισραήλ και οι αντιδραστικοί εμίρηδες του Περσικού Κόλπου.
Για ποιον επομένως λόγω θέλουν να αγοράσουν τα F 35;
Η αδίστακτη συμμετοχή τους σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, η εμπλοκή τους στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Κίνας-Ρωσίας είναι πολύ δαπανηρή σε χρήμα και σε αίμα.
Ας μας προβληματίσουν οι δηλώσεις του Αρχηγού της Πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ 


Ο Τζον Τίρπακ , μεταφέρει στο airforcemag.com τις δηλώσεις που έκανε ο Τσαρλς Μπράουν Αρχηγός της Αεροπορίας, παρουσιάζοντας τη μελέτη που γίνεται για τις ανάγκες που έχει και πρέπει να καλύψει η αεροπορία των ΗΠΑ.
Ο Μπράουν μίλησε για το αεροσκάφος έκτης γενιάς, για την υποβάθμιση του ρόλου των F-16 κι έφθασε και στο F-35.
Ο Μπράουν αναγνώρισε ότι το F-35 έχει προβλήματα φθοράς του κινητήρα. 
“Η Αεροπορία μας, έχει τον μεγαλύτερο και «πιο ώριμο» στόλο F-35 και βλέπει τους κινητήρες F135 να έχουν προβλήματα όλο και συχνότερα, λόγω του υψηλού ποσοστού χρήσης και του μεγάλου ρυθμού ανάπτυξης, δεδομένης της σχετικής νεότητας του στόλου των F-35”, είπε.
Το πρόβλημα αυτό εξετάζεται , όπως είπε, αλλά η πιο πιθανή λύση θα είναι να χρησιμοποιούνται τα αεροσκάφη λιγότερο. “Δεν οδηγείται τη Ferrari σας κάθε μέρα, αλλά μόνο τις Κυριακές”, κατέληξε ο Αμερικανός Αρχηγός.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΡΟΧΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
δεν καταστελλουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎς ΑΓΏΝΕς
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ- ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου