Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Δήλωση Γ.Ευαγγελάτου πατέρα του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε υπηρετώντας στο ΚΕΤΧ για την επίσκεψη του ΑΓΕΣ Λαλούση

Χαιρετίζω την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο ΚΕΤΧ Πατρών που υπηρετούσε ο υιός μου 23 ετών Κυριάκος Ευαγγελάτος και έγινε η αίτια να χάσει τη Ζωή του από ψυχολογική βια που του ασκήθηκε, έστω και ετεροχρονισμένα.
Προτρέπω δε, να συνεχίσει τις επισκέψεις και στα άλλα στρατόπεδα και από ενημερωτικές να τις κάνει ουσιαστικές γιατί σε διάστημα 3 ημερών έχουμε χάσει τέσσερις ανθρώπους εν καιρό ειρήνης.

Μετά Τιμής Γεράσιμος Ευαγγελάτος Πρώην πατέρας δυο παλικαριών.

Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τη λέξη Ντροπή την γνωρίζουν στο ΓΕΣ; Δύο μήνες μετά την Αυτοκτονία του 23χρονου φαντάρου πήγε ο ΑΓΕΣ να κάνει "ενημερωτική επίσκεψη";
Θέτουμε δημόσια το ερώτημα:
Την λέξη ΝΤΡΟΠΗ την γνωρίζει κανένας στο ΓΕΣ;
Είναι δυνατόν, στο αμαρτωλό ΚΕΤΧ Πάτρας, στο στρατόπεδο που ώθησαν σε Αυτοκτονία ένα 23χρονο παλικάρι στις 20 Φεβρουαρίου να πηγαίνει "ενημερωτική επίσκεψη" ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Λαλούσης, στις 21 Απριλίου;
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ;
Ο ΑΓΕΣ δεν ήξερε τι γινόταν στο ΚΕΤΧ Πάτρας
Ο ΑΓΕΣ δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στο Τεχνικό;
Ο ΑΓΕΣ δεν άκουσε τίποτε για τους όρους διεξαγωγής των ΕΔΕ;
Και αν δεν ήξερε...
Και να δεν άκουσε...
Γιατί δεν επισκέφτηκε από την πρώτη στιγμή το ΚΕΤΧ Πάτρας;
Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου αυτά που συμβαίνουν. 
Διαβάζουμε:
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) στην Πάτρα. Τον στρατηγό υποδέχθηκε ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πατρών και Διοικητής του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχος Γεώργιος Ουρουμίδης. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) “Πελοπόννησος” υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης και ο Διευθυντής Τεχνικού του Γ.Ε.Σ. υποστράτηγος Χαράλαμπος Στελιανός.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στέκονται στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας του αδικοχαμένου 23χρονου συναδέλφου, στηρίζει κάθε προσπάθεια τους και Απαιτεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και απόδοση ευθυνών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

1 σχόλιο:

  1. Ήρθε κι ο "στρατηγός" να επιθεωρήσει, (ευτυχώς γιατί τι θα γινόσαστε, αν δεν ερχότανε!!!) αν αυτοκτόνησε σύμφωνα με τους στρατιωτικούς κανονισμούς ο νεαρός στρατιώτης. Και είδε και εξέτασε μαζί με το εσμό των υπολοίπων αρχηγών, διοικητών, αντιδιοικητών, ταξιάρχων, διευθυντών, παραδιευθυντών και πατρατρεχάμενων και απεφάνθη, ως άλλος Κούλης!
    "Τι έχουμε εδώ, ρε παιδιά;".
    Και όλοι αυθορμήτως και ελευθέρως του απάντησαν με μια φωνή κατόπιν παραγγέλματος και αφού είχαν προηγηθεί - λόγω εγνωσμένης της αιφνιδίου επισκέψεως - αρκετές δοκιμαστικές!
    "Ηθικόν ακμαιότατον".
    Ικανοποιηθείς ο εσμός και όχι μόνον ο στρατηγός έστρεψε τα νώτα και απεχώρησεν πλήρης ικανοποιήσεως και εθνικής υπερηφανείας. Η δε ευγενής δήλωσις μετά της προτροπής του πατρός Ευαγγελάτου ασφαλώς αναπαύεται εις τον πεπληρωμένον από ετών με παρομοίους προτροπάς κάλαθον προ των θυρών του ΓΕΣ εφόσον βεβαίως ηδυνήθη να φθάσει έως εκεί καθότι ο δρόμος μακρύς και οι κύνες λελυμένοι!
    Κουράγιο και αγώνα παιδιά... Τα ζήσαμε και τα περάσαμε κι εμείς πριν από 50 χρόνια... Μόνο πως εμάς τότε μας απειλούσανε μέχρι και οι αρβυλοφύλακες πως θα μας ...αυτοκτονήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή