Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Νεκρός από Κορονοϊό 37χρονος Ανθυπασπιστής-Είναι τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Άμυνας

Την ίδια μέρα που άλλος ένας Αξιωματικός Αυτοκτονούσε στη Θεσσαλονίκη...
Γινόταν γνωστό από ένα σαιτ -και όχι φυσικά από το Υπουργείο Άμυνας-, ότι ένας 37χρονος Ανθυπασπιστής έχανε την ζωή του από Κορονοϊό
Πρόκειται για τον Ανθυπασπιστή Ανέστη Ιορδανίδη, ο οποίος νοσηλευόταν με Κορονοϊό στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και κατέληξε προχθές.
Για μια ακόμη φορά η προπαγάνδα που παρουσιάζει τον Στρατό ως συνιστώσα της επιτυχούς αντιμετώπισης του Κορονοιού γίνεται κουρελόχαρτο.
Η πολιτική του Υπουργείου Άμυνας είναι Επικίνδυνη.
Το μόνο ππου νοιάζει την κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο είναι οι ασκήσεις με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ενάντια στην Ρωσία, ο ανταγωνισμός με την Τουρκία για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, το κυνήγι των προσφύγων.
Και οι άνθρωποι πεθαίνουν στον Στρατό εν καιρώ ειρήνης.
Σε ελάχιστες μέρες μετράμε την απώλεια τριών (3) ανθρώπων.
Η αύξηση των απωλειών στον Στρατό είναι ανάλογη της βίας που ασκεί, των πιέσεων λόγω Αξιόμαχου, του ευρύτερου πολεμικού και κατασταλτικού ρόλου που αναλαμβάνει.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, στους φίλους και συναδέλφους του άτυχου Ανέστη Ιορδανίδη.
Απαιτούμε την λήψη των αναγκαίων μέτρων για τον κορονοιό.
Εμείς έχουμε στο επίκεντρο του προβληματισμού και του Αγώνα μας την Ανθρώπινη υγεία και ζωή.

Αυτός είναι ο νέος Ελληνικός Στρατός που συγκροτεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντισταθούμε.
Εμείς, με το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό θα αγωνιστούμε για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την Υγεία, την Ζωή και την Αξιοπρέπεια μας.
Καλούμε τους γονείς να σταθούν στο πλευρό των παιδιών τους, να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να διαμαρτυρηθούν, απαιτώντας την λήψη μέτρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου