Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Τι δουλειά έχει ο Ελληνικός Στρατός στο πλευρό των ΝΑΖΙ της Ουκρανίας να Απειλεί με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ την Ρωσία;

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.
Και απειλούν να εμπλέξουν τον λαό μας σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς καθώς οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται.
Η πιθανότητα αυτή φαντάζει ολοένα πιο ορατή καθώς οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως και το σύνολο της ελληνικής άρχουσας τάξης πρόσδεσαν τον λαό μας με τους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, που στοχοποιούν τη Ρωσία και την Κίνα.
Οι ολοένα εντεινόμενες πολεμικές προετοιμασίες του ΝΑΤΟ και οι συνεκπαιδεύσεις μεταξύ Ελληνικών και Αμερικανικών δυνάμεων, με ανακοινωμένο εχθρό την Ρωσία, πλέον γίνονται σαφή πολεμική απειλή.
Ενώ λοιπόν έχει προηγηθεί η αποστολή Νατοϊκού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα για πολεμικά γυμνάσια ενάντια στην Ρωσία, με συμμετοχή πλοίου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού...
Ενώ διεξάγεται η τεράστια Διεθνή άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2021, με αναλυτές να μην κρύβουν ότι πολλά από τα επιχειρησιακά σενάρια στοχοποιούν την Ρωσία...  

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προειδοποιούν τη Ρωσία:  
«Άμεση ανάγκη η Ρωσία να σταματήσει την επιθετική στρατιωτική συσσώρευση δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία και στην κατεχόμενη Κριμαία»

Την κινητικότητα του ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας αποκαλύπτει και η τηλεφωνική συζήτηση μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ενόψει και της επίσκεψης του πρώτου στις Βρυξέλλες αυτήν την εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες τα δύο γεράκια του πολέμου συζήτησαν τη συγκέντρωση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στην Ουκρανία. Όπως τόνισαν, είναι «άμεση ανάγκη η Ρωσία να σταματήσει την επιθετική στρατιωτική συσσώρευση δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία και στην κατεχόμενη Κριμαία».
Βέβαια, κανείς δεν ομολογεί ότι και η νέα απειλή πολεμικής ανάφλεξης στην Ουκρανία συνδέεται άμεσα με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, την απόφαση της ουκρανικής αστικής τάξης να εντάξει το αστικό κράτος στο ΝΑΤΟ και να αποπροσανατολίσει από τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό εξαιτίας των επιλογών, τις βλέψεις του Ρώσου προέδρου να επιβάλλει τα αυταρχικά του πολιτικά σχέδια στο εσωτερικό της χώρας του στο όνομα των όποιων "εθνικών κινδύνων" ενώ εξίσου ασκεί ιμπεριαλιστική πολιτική. 
Αποκαλύπτεται ξανά ότι το Ενεργειακό ζήτημα δεν είναι πηγή ευημερίας αλλά Πολέμων και καταστροφής!   
Παράλληλα, εντείνονται οι πολεμικές προετοιμασίες, οι ακραίες προκλητικές ενέργειες αλλά και οι αψιμαχίες, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς.  
Με βίντεο που δημοσίευσε το επονομαζόμενο «Τάγμα Αζόφ», ο ηγέτης του διακήρυξε την ετοιμότητά του να πολεμήσει την Ρωσία λέγοντας πως θα συναντήσουμε εμείς πρώτα τον εχθρό. Ο ίδιος αναφέρει πως θα υπερασπιστούν τα εδάφη της Ουκρανίας και φωνάζοντας «θάνατος στον εχθρό» καίει μια ρωσική σημαία, την οποία έχει ρίξει στο έδαφος.
Το «Τάγμα του Αζόφ», άθλιοι ΝΑΖΙ της Ουκρανίας, δημιουργήθηκε ως παραστρατιωτική οργάνωση στις 5 Μαΐου του 2014 και είδε πρώτη φορά δράση τον Ιούνιο του 2014 κατά των ρωσόφωνων στην Μαριούπολη. Η εγκληματική του Δράση και η τα αποτρόπαια εγκλήματα τους είχαν σοκάρει. Το Νοέμβριο η οργάνωση εντάχθηκε επίσημα στην εθνοφυλακή της Ουκρανίας. Η δύναμή του αποτελείται από το 1ο και 2 ο Τάγμα Ειδικών Επιχειρήσεων, την 5η Επιλαρχία αρμάτων, διαθέτει μια Μοίρα Ρ/Κ πυροβολικού και άλλες υποστηρικτικές μονάδες.
Βέβαια, οι ΝΑΖΙ και οι επικίνδυνοι Ακροδεξιοί κάνουν όλο και πιο αισθητή την παρουσία τους στους Επαγγελματικούς Στρατούς των δυτικών αστικών κρατών (χαρακτηριστικές οι εξελίξεις στον Γερμανικό Στρατό), αλλά στις Εθνοφυλακές. 
Δυστυχώς, το χειρότερο παράδειγμα αποτελεί το ελληνικό κράτος. Το είδαμε στον Έβρο, το βλέπουμε στον τρόπο που αναπτύσσεται η συνεργασία Στρατού και Εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων, το βλέπουμε στον τρόπο που πολιτεύεται για την συγκρότηση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής ο Αλκιβιάδης Στεφανής είτε ως ΑΓΕΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είτε ως ΑΝΥΕΘΑ της κυβέρνησης ΝΔ. 
Εμείς στεκόμαστε απέναντι σε όλους τους ιμπεριαλιστές και τους πολεμικούς τους σχεδιασμούς.
Ο λαός μας πρέπει να παλέψει για την έξοδο από το ΝΑΤΟ και τη διάλυση της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας.
Καλούμε στρατευμένους και μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ΝΑΤΟ.
Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Να επιστρέψουν άμεσα τα ελληνικά στρατεύματα και τα πλοία του στόλου που δρουν στο εξωτερικό.
Να παλέψουμε για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Αντιιμπεριαλιστική Ημέρα Δράσης στις 17/04 ενάντια στην Αύξηση Θητείας και την Πολεμοκαπηλεία.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου