Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Πήγαινε στις Ειδικές Δυνάμεις να κάνεις τον Σκλάβο και να σε κράζουν για μια πευκοβελόνα!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Με μεγάλη στενοχώρια και απογοήτευση θέλω να μεταφέρω τα λόγια του γιου μου ο οποίος πήγε με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και όνειρο να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και κάποτε να γίνει στρατιωτικός κομάντο:
Μάνα έχω ξενερώσει δεν κάνουμε εκπαίδευση.
Δεν κάνουμε τίποτα πέρα από σκοπιά, σκούπισμα, βαψίματα, καθαρίσματα και να τρώμε κράξιμο για μια πευκοβελόνα αν δεν σκουπιστεί.
Η απόλυτη ξεφτίλα ελληνικού στρατού .
Αυτές είναι οι ειδικές δυνάμεις;
Αυτή είναι η εκπαίδευση;
Ξενέρωσα.
Δεν θέλω να είμαι εδώ. 
Όλα μια εικόνα είναι, ένα εφέ και μείς εικονικά κορόιδα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επισημαίνει ότι η Επιστολή αυτή τονίζει το ζήτημα της εργασιακής εκμετάλλευσης που αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
Παράλληλα, η επιστολή αποκαλύπτει την διάψευση των Μιλιταριστικών προσδοκιών ενός τμήματος των στρατιωτών που τρέφουν αυταπάτες, "θέλουν καλύτερη εκπαίδευση" κλπ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαντά: 
Γιατί Δεν πρέπει να Υπηρετήσετε στις Ειδικές Δυνάμεις
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: 
ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ 
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στρατευμένων Καλεί στους νεοσύλλεκτους να μην επιλέξουν να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις. 
Συχνά μας έρχονται μηνύματα για αισχρά ρατσιστικά και εθνικιστικά παραληρήματα από στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μια ακόμη απόδειξη της δράση των φασιστών στις Ειδικές Δυνάμεις- Συνελήφθησαν στελέχη των ΟΥΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια των Φασιστών στη Μαλακάσα http://diktiospartakos.blogspot.com

Ακόμα κι αν δημόσια κάποια στελέχη παρουσιάζουν μετρημένη κι ευγενική συμπεριφορά, δεν είναι λίγα αυτά που σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με στρατιώτες ξερνούν ρατσιστικό δηλητήριο μιλώντας για μετανάστες εισβολείς και προετοιμάζοντας τους στρατιώτες για την αναχαίτισή τους. 
Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Στις Eιδικές Δυνάμεις τα καψόνια και οι προσβολές της προσωπικότητας πηγαίνουν σύννεφο. Έχουμε καταγγελίες για υποχρεωτικές κάμψεις και άλλες γυμναστικές ασκήσεις ως τιμωρία επειδή στρατιώτες υπέπεσαν σε κάποιο παράπτωμα ή και άσκησαν κάποιο νόμιμο δικαίωμά τους. 
Μάλιστα αυτός ο εξευτελισμός γίνεται ακόμα και μέχρι εξαντλήσεως του στρατιώτη ή και ενώπιον άλλων. Το να υποφέρετε από την κούραση και παρόλα αυτά να σας αναγκάζουν να σέρνεστε στο έδαφος για να σας κάμψουν την αντίσταση είναι συχνό φαινόμενο. 
Στις Ειδικές Δυνάμεις προσπαθούν να σας μάθουν να αντιμετωπίζετε σαν σκουπίδι ανάξιο ζωής τον οποιοδήποτε «εχθρό του ελληνικού κράτους». 
Ωστόσο σαν σκουπίδια θα αντιμετωπίζεστε και εσείς. 

Θέλουν να σας κάνουν πρόθυμους να μπείτε στην πρώτη γραμμή του πολέμου και να πεθάνετε για κάποιο δήθεν πατριωτικό καθήκον, ενώ στην πραγματικότητα θα πεθάνετε για τα οικονομικά συμφέροντα λίγων πάμπλουτων ανθρώπων που θέλουν να κερδοσκοπήσουν κυρίως με πετρέλαια και όπλα. Συνάδελφοι δεν είναι πατριωτισμός να ανέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια, ούτε είναι σκληροτράχηλος όποιος ανέχεται να τον βασανίζουν, αλλά αντίθετα αυτός που δεν επιτρέπει σε κανέναν θρασύδειλο να τον υποβαθμίζει έτσι. 
Σκληρός και γενναίος είναι αυτός που τα βάζει με τους ισχυρούς και όχι αυτός που ανέχεται να τον ποδοπατούν. 

Συνάδελφοι στις Ειδικές Δυνάμεις θα σας πουν ότι εθελοντικά πήγατε εκεί, ως δικαιολογία για τα καψόνια. 
Ψέματα! 
Ο στρατιωτικός κανονισμός ισχύει για όλους και εθελοντική κατάταξη δεν σημαίνει αποδοχή των καψονιών. Μάλιστα υπάρχει δικαστική απόφαση του Αεροδικείου Αθηνών που τα απαγορεύει ακόμα και στις στρατιωτικές σχολές μολονότι εκεί προφανώς και οι σπουδαστές φοιτούν εθελοντικά. 
Μην ανέχεστε να σας εξευτελίζουν! 
Στις Ειδικές Δυνάμεις θα σας στερούν δικαιώματα υπό την απειλή του καψονιού δηλαδή του βασανισμού σας ή της απώλειας της ιδιότητας του Ειδικοδυναμίτη. Για προηγούμενη ΕΣΣΟ δεχθήκαμε καταγγελίες ότι στο Κέντρο των Ειδικών Δυνάμεων δεν είχαν σαπούνι και έπλεναν τους δίσκους μόνο με νερό.
Βρωμιά και αίσχος. 
Ούτε χρήματα για σαπούνι.
Μόνο για δισεκατομμύρια για εξοπλιστικά προγράμματα.
Έχουμε επίσης την πληροφορία ότι υποχρέωσαν του καταδρομείς να πάρουν υποχρεωτικά δύο κανονικές μέρες άδειας μετά την άδεια των Χριστουγέννων, προκειμένου να επιστρέψουν σε εργάσιμη μέρα, να είναι ανοιχτή η αποθήκη οπλισμού και να λάβουν όπλα ώστε να είναι χρήσιμοι για τη μονάδα.
Επίσης ότι φαντάροι ζητούν φοιτητικές άδειες και τους λένε πάρτε κανονικές και αν σας τελειώσουν βλέπουμε.
Αλήθεια ισχύουν αυτά; Τι απαντά η μονάδα, τι το ΓΕΣ; 

Έχουμε καταγγελίες ότι έταζαν τιμητικές για τη συμμετοχή στην απώθηση των μεταναστών στον Έβρο και τελικά τιμητικές δεν δόθηκαν. Εμείς προφανώς και δεν στηρίζουμε τη βίαιη αυτή απώθηση από το ελληνικό κράτος όμως να ξέρετε ότι σας κοροιδεύουν.
Σας χρησιμοποιούν για τη άσκηση ωμής βίας απέναντι σε κατατρεγμένους από τους πολέμους στους οποίους συμμετέχουν το ελληνικό κράτος και οι σύμμαχοί του, σας τάζουν άδειες και δεν σας τις δίνουν ποτέ.
Γι΄αυτούς δεν έχετε αξιοπρέπεια, δικαίωμα στην άδεια, και σε έναν πόλεμο ούτε δικαίωμα στη ζωή. Όπως δεν έχουν τώρα και οι μετανάστες που σας βάζουν να κυνηγάτε. 

Για όλου αυτούς τους λόγους και κυρίως γιατί πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια σας καλούμε να μην καταταγείτε στις Ειδικές Δυνάμεις.
Μην ανέχεστε την ταπείνωσή σας από ένα κράτος το οποίο κατά τα άλλα βρίζετε. Μην ανέχεστε να γίνετε διώκτες αθώων ψυχών για λίγα μόρια στο δημόσιο.
Είναι εξευτελισμός.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com 
diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου