Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Έγινε Χουντογλέντι σε μονάδα της Θεσσαλονίκης στις 21 Απριλίου;

Δεν υπάρχουν μόνο τα Κορονοπάρτυ...
Δυστυχώς υπάρχουν Ακροδεξιοί Αξιωματικοί, που και στα σπουδαστικά τους χρόνια στην Σχολή Ευελπίδων προκάλεσαν, μετατρέποντας τον Εορτασμό την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας....
Οι ίδιοι συνεχίζουν να προκαλούν!
Σε μονάδα της Θεσσαλονίκης που συχνά προκαλεί για τα εθνικιστικά και ακροδεξιά παρατράγουδα..., μερίδα των Αξιωματικών ετοιμάστηκαν στις 21 Απριλίου να γιορτάσουν την επέτειο από την Εθνοσωτήριο Επανάσταση των Δικτατόρων Στρατιωτικών που όχι μόνο έβαλαν τον λαό μας στο Γύψο, επέβαλαν τις αντιδραστικές γελοιότητες του Ελληνο-Ορθόδοξου Πολιτισμού τους, έφεραν Χρεωκοπία αλλά και έδωσαν την αφορμή για την Τουρκική Εισβολή και Κατοχή της Κύπρου.
Οι ίδιοι διέδιδαν ότι θα ήταν πιο ευχαριστημένοι να γιόρταζαν τα Γενέθλια του φασίστα δολοφόνου Χίτλερ και την επέτειο της Χούντας...
Είναι οι ίδιοι που θέλουν να Αλώσουν την Πόλη, να κατακτήσουν όλη τη Μακεδονία και να πάρουν πίσω την "αδελφούλα" Νότια Αλβανία!
Και όμως όλα αυτά συμβαίνουν στον Ελληνικό Στρατό το 2021...
Και ενώ οι ηγέτες των ΝΑΖΙ Δολοφόνων της συμμορίας της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στη φυλακή.
Αλλά βλέπεις, η Ακροδεξιά ΝΔ βρίσκεται στην εξουσία, κόμμα που συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ.  

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά και τα καταδικάζει.
Καλούμε τους συναδέλφους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να σταθούν απέναντι στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, το φασισμό και τη μισαλλοδοξία.
Με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας και αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις ακρότητες που όμως βρίσκουν πρόσφορα έδαφος στον Στρατό.
Ιδιαίτερα με τον νέο ρόλο και αποστολή που αναλαμβάνει τόσο εκτός των συνόρων ως Χωροφύλακας των λαών και Εγγυητής της καπιταλιστικής κερδοφορίας, αλλά και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. 
Ταυτόχρονα στο εσωτερικό της χώρας, εμπλεκόμενος στα ζητήματα της Εσωτερικής Ασφάλειας, αναβαθμίζεται η Κατασταλτική του Δράση εναντίον των ασύμμετρων απειλών, του εχθρού εργαζόμενου λαού, των προσφύγων-μεταναστών και των μειονοτήτων.
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου